Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 20:26
QSY napisał/a:
to jak juz wymieniacie te wraki to jeszcze trzeba dodac "piękną" niebieską dacie na Chopina
masz na mysli tą spaloną?
po za tym ja nie rozumiem czegoś, to znaczy ze teraz kazdy ma jezdzic samochodem przynajmniej raz dziennie? musi miec samochod najnowszy za grube złotówki ?
po za tym ja nie rozumiem czegoś, to znaczy ze teraz kazdy ma jezdzic samochodem przynajmniej raz dziennie? musi miec samochod najnowszy za grube złotówki ?
widac ze w kraju sie polepsza.
pod BGŻ na szopena stalo zolte CC SPORTING pod lipa... spadz + kurz i brud swiadczyl co najmiej o pol rocznym parkowaniu w tym miejscu...
na konopnickiej stoi przynajmniej 4-5 aut ktore wogle sie nie przemieszczaja a w niektorych leza po prostu smieci... przejazd uliczkami srodmiescia (gdy doda sie tych ktorzy parkuja w niedozwolonych miejscach "na zakazie") jest czasem wiecej niz trudny... jesli ktos przyjezdza w takie miejsce 1 czy 2 razy na tydzien to moze mu to wisi ale ja przejezdzajac przynajmniej kilka razy dziennie czuje sie zmeczony taka sytuacja...
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 23:31
Tej Dacii spalonej z okopowej juz nie ma, zostala zabrana. Na chopina stoi taki ford zielony strasznie mu popekal lakier & szpachla na dachu (he he), stoi po meblowym i stoi... na sądowe j mercedes bez blach, takich aut jest stado.
do mojego trabanta tez sie przyjebali - a przeciez go przepalalem, ale proste ze jak byla zima to nim nie jezdzilem - a gdzie mam go postawic? za miasto? do piwnicy? no bez jaj.
wrakom mowie stanowcze nie, mowie stanowcze tak parkowaniu starym samochodom z oplaconym OC i zarejestrowanym