Wysłany: Sro Maj 07, 2008 20:14 Internet przez komorke
Korzystal ktos z netu przez komorke robiaca jako modem?
W jakiej sieci (TYLKO PREPAID) wyjdzie najtaniej/najkozystaniej?
Nie chodzi mi o funkcjonalnosc tylko o mimimum kontaktu ze swiatem (email, gg) w miejscu gdzie nie mozna sobie pozwolic na stale/neo/modem. Nieszkodzi ze bedzie wolniej niz na modemie 56K
Wlasnie co do cennikow to nie wiem na jakiej zasadzie to dziala, nie bardzo sie moge odlaesc bo spora rozbieznosc w zaleznosci od sposobu laczenia.
Simdate widzialem na stronie plusa ale nie moglem za nic znalesc co to takiego
No to troszke mi sie rozjasnilo. Wiecej w salonie pewnie mi powiedza. Ale to jest jako karta SIM normalna do telefonu czy tylko te modemy do laptopow albo usb? Czyli za 100kb przeslane zaplace 3 grosze, niewiem czy dobrze gdzies przeczytalem - 1 znak na gg np to 1kb tak?
No to troszke mi sie rozjasnilo. Wiecej w salonie pewnie mi powiedza. Ale to jest jako karta SIM normalna do telefonu czy tylko te modemy do laptopow albo usb? Czyli za 100kb przeslane zaplace 3 grosze, niewiem czy dobrze gdzies przeczytalem - 1 znak na gg np to 1kb tak?
myślę że 1 znak to zdecydowanie DUŻO mniej niż 1kb
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Ok podjade w piatek do salonu plusa, ew. sie dowiem dokladnie co do mojego abonamentu jak by to wygladalo. Jaki mniej wiecej koszt jest tego i jakie sa nominaly zasilen, jest jakis mus co ile trzeba zasilic?