samochody te mogą być sprzedane nawet za 5% wartości (95% taniej niż wartość księgowa), a aukcje często zaczynają sie od 100 dolarów. Samochody rządowe są dobrze utrzymane i najczęściej nie starsze niż 2 - 3 lata.
Auto: DESTRUKCJA
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 3345
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 23:55
_Rafi_ napisał/a:
Poszukiwania chyba będą zacieśnione do Seicento,bo to najmłodsze(to i mniej awaryjne) i najoszczędniejsze auto jak dla kobiety na pierwsze auto.
Te auta z linków bardzo ciekawe,szczególnie Polo i Seicento Cabrio
nad tym polo jeszcze bym się zastanowił, a co do seicento to nic nie ma z oszczędnością wspólnego (mowa o paliwie) , odnośnie linku co go dałem, mógłby kogoś podesłać żeby go sprawdził, o ile Cię on interesuje
_________________ PRZEKŁADAM LANS NAD OSIĄGI.... 19CALI
Rafi jak koleżanka jest zainteresowana sejem to znajomy ma do sprzedania igłe szutkę z przebiegiem jakieć 25-30kkm tylko cena pięciocyfrowa już, ale czasem lepiej dołożyć i mieć spokój na pare lat.
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 07:45
MACIOR napisał/a:
Rafi jak koleżanka jest zainteresowana sejem to znajomy ma do sprzedania igłe szutkę z przebiegiem jakieć 25-30kkm tylko cena pięciocyfrowa już, ale czasem lepiej dołożyć i mieć spokój na pare lat.
U mnie w klatce też ma sąsiad z 2000r ale 30.000km tylko ,dziewica igiełka ,ale też startuje od pięciocyfrówki 10.000zł
Tipo nie polecam. Blacha fatalna, ogólnie jak dla mnie to straszna skarbonka.
PS. Dajecie linki do samochodów ze Śląska, albo z pod Szczecina, wydaje mi się że po auto za 6.000 nie będzie chciała koleżanka jechać 600 km.
To moje propozycje:
1. Opcja 1 - mi się podoba, wygląda na nie zajeżdżony...
2. Opcja 2 - pewnie można sporo utargować, a autko wydaje się OK
3. Opcja 3 - jeździłem trochę taki autkiem i o dziwo nic się nie dokładało do niego...
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 10:13
Auto kupione wczoraj.
Padło na Opel Corsa 1,4 1997r.Cena stanęła na 5300zł na polskich tablicach z lubelskiego.Myślę ,że dobra cena jak na to auto i rok.
Dzięki wszystkim za pomoc.Nie ma linku do ogłoszenia bo usunięte już zostało.
Można zamykać.
Auto: DESTRUKCJA
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 3345
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 21:10
Jaqub napisał/a:
KIT GTO napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5123478
z czego ONI we fiatach robia skore? niecale 100tys km a skora wyglada jakby byla z dykty, popekana i wogle fatalnie wyglada...
po pierwsze: ten sej przejechał na pewno więcej niż 150, ( widząc tylną kanapę tak wnioskuję )
po drugie: o skórę trzeba dbać
po trzecie: jak spełniasz drugi podpunkt skóra będzie wyglądać prawdopodobnie tak, jak w tym co przejechał 187 tysi
[ Dodano: Pon Maj 05, 2008 22:29 ]
_Rafi_ napisał/a:
Padło na Opel Corsa 1,4 1997r.
zapomniałem dodać AFEEE
_________________ PRZEKŁADAM LANS NAD OSIĄGI.... 19CALI
a pochwal sie wyposazeniem jeszcze tej Corsy Stan technicznym itp.
Aby patrzec jak i ja BEDE samochód kupywał mniej wiecej w tez tym przedziale cenowym
[ Komentarz dodany przez: bodek: Sob Maj 10, 2008 12:45 ]
STOP DYSORTOGRAFII Pisz tak by inni mogli Cie ZROZUMIEĆ! Zanim wyślesz posta PRZECZYTAJ GO! Jesteś dyslektykiem? nie umiesz pisać po polsku? np. przeglądarka FIREFOX sprawdza błędy jak Word
Ostatnio zmieniony przez Kruchy Sob Maj 10, 2008 15:26, w całości zmieniany 1 raz
Auto: 2.0 TFSI
Skąd: Czechów Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Maj 2004 Posty: 1082
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 23:11
Corsy maja dobre wyposażenie moja miala wszystko oprócz klimy . Az zapodam fotke bo jak sobie przypomniałem o niej ....... to trochę żałuje ze sprzedałem .
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 08:10
W Corsie kupionej przez koleżankę jest Abs(działa) ,szyby el. x2 i poduszka powietrzna.Myślę ,że jak na takie autko to nawet ,nawet Stan techniczny oki,z Radzynia dojechała jedynie za co cena była spompowana to że z zewnątrz ma kilka rys na lakierze.Albo będzie spolerowane to ,a jak nie narazie to nie przeszkadza i jak się teraz w trakcie już prawdziwej nauki jazdy coś stanie na parkingu lub tym podobnym nie będzie aż taki żal.