Wysłany: Sob Maj 10, 2008 21:03 octavia RS vs s60 t5
Witam ! Chciał bym poznac wasze zdanie na temat tych dwóch samochodzików o sportowym charakterze. Miło jeśli będą się wypowiadac właściciele. Wiadomo, że volvo jest o wiele droższe ale zapomnijmy o tym.
P.S. Nie wiedziałem gdzie wstawic ten temat więc napisałem tutaj.
_________________ Dojechać z puntku A do punktu B, ale w dobrym stylu
Ostatnio zmieniony przez whiteraben001 Sob Maj 10, 2008 22:30, w całości zmieniany 1 raz
Zdecydowanie Volvo jest jakos bardziej przekonujące do siebie a pozatym lepsze osiągi.
Octavia wygląda jak standardowa tyle ze ma Lotke z tyłu i większe fele no i środek czarno strasznie .
łykaj Volvo abo za te pieniądze cos 3-4 lata starszego i duzo duzo mocnejsze.
[ Dodano: Sob Maj 10, 2008 23:49 ]
i jeszcze ten respekt przpuscmy taką sytuacje kumpel sie pyta jaki masz samochód powiez mu ze skode pomysli pewnie o Felicji Octavi ale tej 1.4 albo w dizlu powiesz mu ze Volvo pomysli o Luskusie no i pomyslu sobie ze masz wciul kasy.
łykaj Volvo abo za te pieniądze cos 3-4 lata starszego i duzo duzo mocnejsze.
[ Dodano: Sob Maj 10, 2008 23:49 ]
i jeszcze ten respekt przpuscmy taką sytuacje kumpel sie pyta jaki masz samochód powiez mu ze skode pomysli pewnie o Felicji Octavi ale tej 1.4 albo w dizlu powiesz mu ze Volvo pomysli o Luskusie no i pomyslu sobie ze masz wciul kasy.
Weź chłopcze nie rozśmieszaj mnie, powiesz mu że Volvo to pomyśli o Luksusie i że ma dużo kasy
Łykaj Octavie bardzo fajne auto, zwłaszcza RS ! tanim kosztem możesz mu dodać kilka patatajów
_________________ Gieorgij z You can dance napisał/a:
[quote="Gieorgij"]A do.je.bać ci?[quote]
A ty nie porównuj Skody do Volvo chyba jest jakas róznica.
A z czym jest Volvo Kojarzone mowią ze Volvo to synonim Luksusu i... zapomniałem czego jeszcze.
Porównanie S60 do Octavii jest conajmniej śmieszne... pod każdym względem...chociaż nie lubie tej marki to obiektywnie trzeba przyznać że te modele dzieli przepaść
_________________ CENTRUM.FM
Whose Line Is It Anyway
Volvo się skończyło jak zaczeli robić przednionapędówki, pozatym zawieszenie strasznie sypie się na naszych drogach, eksploatacja też do najtańszych nie należy.
Volvo się skończyło jak zaczeli robić przednionapędówki, pozatym zawieszenie strasznie sypie się na naszych drogach, eksploatacja też do najtańszych nie należy.
Wszystko prawda ale w teorii to jest rywal np. a4/a6 a nie bieda golfa
_________________ CENTRUM.FM
Whose Line Is It Anyway
Piki, A4 i A6 w miare młodych rocznikach za kwotę octy będą strasznie zmęczone, koleżka się napalił na coś takiego i od 2 tygodni wszystko co oglądamy to szroty, pewnie się na E46 skończy bo jest jedna fajna do wyhaczenia.
Kamil, Ile KM zrobiłeś przez te lata ??? Mieliśmy nówke S80 z salonu i przy 80kkm wymiana całego zawiasu bo już się jeździć nie dało plus późniejsze zabawy z elektryką i kilkoma pierdołami.