Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Nie Maj 11, 2008 13:00
a nie wiem ile km, napewno nie w setkach tysięcy liczone,aktualnie mam 98tys realnego przebiegu i jak narazie volvo mi sie spisuje b.dobrze mimo wspomnianych dużych kół, wszystkie koncówki łączniki,amory są OK także mogę polecić markę
Kamil, Ile KM zrobiłeś przez te lata ??? Mieliśmy nówke S80 z salonu i przy 80kkm wymiana całego zawiasu bo już się jeździć nie dało plus późniejsze zabawy z elektryką i kilkoma pierdołami.
Moze poprostu jakis wadliwy model ?.
Zresztą juz nie udzielam sie nic w tym temacie Stacho znowu wali Spruty do mnie .
Kamil, Ile KM zrobiłeś przez te lata ??? Mieliśmy nówke S80 z salonu i przy 80kkm wymiana całego zawiasu bo już się jeździć nie dało plus późniejsze zabawy z elektryką i kilkoma pierdołami.
Moze poprostu jakis wadliwy model ?.
Zresztą juz nie udzielam sie nic w tym temacie Stacho znowu wali Spruty do mnie .
Weź ty kurka kup sobie słownik i pisz po ludzku, bo za siurdaka nie można tego bełkotu zrozumieć.
Do czego to auto ma służyć? I czy ma pozostać serią czy jakieś mody przewidujesz?
Generalnie są to auta z dwóch różnych segmentów i jak ktoś wyżej pisał, ciężko je bezpośrednio ze sobą porównać.
[ Dodano: Sro Maj 14, 2008 20:52 ]
Kruchy napisał/a:
i jeszcze ten respekt przpuscmy taką sytuacje kumpel sie pyta jaki masz samochód powiez mu ze skode pomysli pewnie o Felicji Octavi ale tej 1.4 albo w dizlu powiesz mu ze Volvo pomysli o Luskusie no i pomyslu sobie ze masz wciul kasy.
Jest to zwykle porównanie ala test 300. Ja chyba po bmw kupie a6 tylko nie wiem czy warto dopłacać żeby mieć większy grill ;P
[ Dodano: Czw Maj 15, 2008 21:59 ]
Ehhh załamujecie mnie chłopaki, ja proszę o porównanie a wy się przezywacie między sobą.
Widzę, że nic z tego nie wyjdzie. Można zamknąć temat.
_________________ Dojechać z puntku A do punktu B, ale w dobrym stylu