Wysłany: Sob Maj 10, 2008 11:42 II Runda -Otwarty Puchar Polski WST 1/4 mili, 24.05.2008 r.
Przewidywany plan imprezy:
07:30 Otwarcie bramy wjazdowej i rozpoczęcie badań technicznych
ok. 09:00 Zakończenie badań technicznych
ok. 09:30 1/4 mili - rozpoczęcie eliminacji
ok. 14.30 Przerwa techniczna
ok. 15:15 1/4 mili - półfinały
ok. 16:45 1/4 mili - finały
ok. 18:00 Koniec zawodów, rozdanie nagród
Auto: sti
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Lip 2004 Posty: 794
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 23:13
zobaczymy hagiecie jak mi wyjda prace nad autem(głownie terminy),ciezko mi teraz coś powiedziec,ale delikatnie jak zresztą wiesz cos tam zamierzam poprawic i jak auto będzie wtedy już jeździło to pewnie sprawdze czas chodź na rarytasy nie licze bo auto jest przeznaczone do jazdy na codzień
ps.qsy jak coś cię śmieszy wystartuj ty swoim padłem albo jak nie chcesz jeździc aż tak daleko a chcesz sie naśmiewac do konca nie wiem z czego to spróbuj zlać a3 4motion
ps2.a co do timeslipa nie wszytkich moze interesować
Auto: audi 90q 2.3 20V & AR
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 07:47
kazik napisał/a:
zobaczymy hagiecie jak mi wyjda prace nad autem(głownie terminy),ciezko mi teraz coś powiedziec,ale delikatnie jak zresztą wiesz cos tam zamierzam poprawic i jak auto będzie wtedy już jeździło to pewnie sprawdze czas chodź na rarytasy nie licze bo auto jest przeznaczone do jazdy na codzień
Troche OT, ale prosze, napisz co chcesz dłubać. W sumie szkoda, żeby ska pozostała seryjna
Qsy, zapisuj się i nie gadaj !
Auto: sti
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Lip 2004 Posty: 794
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 09:03
noodl3s napisał/a:
kazik napisał/a:
Troche OT, ale prosze, napisz co chcesz dłubać. W sumie szkoda, żeby ska pozostała seryjna
Qsy, zapisuj się i nie gadaj !
bardzo na spokojnie,szkoda juz mi tyle wywalać hajsu na auto i mam tylko w planach 3calowy dolot,wymianę wszystkich łaczników gumowych na samco(z racji rozszerzania fabrycznych podczas doładowania),kpl.wydech 3'downpipe,2,75reszta,oczywiscie program,no i jak będzie kiedys nudno to pobawiamy sie z natryskiem wody na intercoolery,to plany na bliską przyszłość,a co dalej zobaczymy...moze większy wirnik w turbinie żeby przebic granice 300koni
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 11:28
ja w tym miesiacu nie wystartuje na 1/4 mili dlatego ze mam trening driftu na torze 22-23 maja, na dwie imprezy mnie nie stac a bardziej zalerzy mi na treningu bo bede miał z tego wiecej frajdy.
btw kaziku ja sie nie nasmiewam bardziej miało to wygladac na prowokacje