A zastanawiałes sie nad SOLING 600W ? Chyba polecił bym BLAUPUNKT GTb 1200 ( o serii Gtb Gtt roznie ludzie sie wypowiadają sam oceń czy pasuje tobie takie brzmienie) jak juz ale jesli ktos jest audiofilem to chyba wybierze cos lepszego wiekszosc obecnego sprzetu nastawiona jest na bass buczenie ale jesli chodzi o treble i zejscie roznie to wygąda.... Jak bys miał możliwość przetestowania to było by super ale chyba postawił bym na firme BLAUPUNKT.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 12:53
ja na Twoim miejscu zaczalbym kompletowanie systemu... i powoli dokladal sprzet... zamiast kupic na raz wszystko byle jakie, kupowac po "kawalku" ew jak chcesz wszystko to jedynie raty...
co do propozycji MACIORa to jest dobra...
za 600pln mozna juz kupic w miare dobry glosnik niskotonowy...
ew dokladajac jeszcze ciut jakis zestaw dwudrozny na przod...
popieram wytłumienie drzwi - kup przynajmniej matę soudala za 100 zł i helixy dark blue 6, cena ok 200 zł za 2 szt - to jedyny słuszny zestaw za te pieniądze
ale soudal sam to srednie rozwiązanie w lecie płynie nie nadaj sie na zaklejanie dziur ja bym jeszcze polecił jakies hertze esk lub cos z PB !! ale powaznie zacznij od drzwi a potem pomyslisz czy cos jeszcze !! tez kiedys przerabiałem wszystkie możliwości op 13 z przodu cos w pulce jakies tandetne tuby itp itd i teraz wiem ze 16,5 w drzwi i słupki to podstawa a sub to potem i najlepiej podjechać i dobrac suba pod ucho