Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 18:20
Impreza była naprawdę profi, z tego co zdązyłem zauważyc to robiona była w duzej mierze pod publikę z tym że własciciele porsche zapomnieli ze publika lubi szoł a nie cihce ruszanie z miejsca i wchodzenie w zakręty bez pisku opon Wystarczy ze raz na jakis czas ktos pojechał by agresywniej i juz by sie cos działo a tak dla potencjalnego kibica po 15 minutach patrzenia na te samochody poprostu sie wszystkim nudziło Wieksze zainteresowanie wzbudzały motocykle jezdzące po torze, Stec czy nawet ja przez kilka okrążen.
To tylko czesc moich spostrzezen, wiekszosc wysłuchałem od samych ludzi którzy ten spektakl w wykonaniu porsche oglądali
Auto: Porsche
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 22:43
Musicie zrozumiec że przejazdy na torze w Lublinie i na lotnisku w Ułęzu były zaliczane do klasyfikacji generalnej PCP a jak wiadomo pisk gumy to nic dobrego w takich przejazdach a walka jest przez 5 imprez w sezonie.
NA koniec ,,młodzi gniewni'' z Lublina zaopatrzeni w auta kupione z mojej stajni (niebieskie 944 S2 i czerwone 944 Turbo) troszkę popiszczeli ale rozumiem że to mało Bedzie jeszcze okazja zorganizuję coś jeszcze bardziej na pokaz
_________________ Porsche jest ich kilka...
w budowie 928 S4 manual
na codzień audi S4 99'
www.komancz.pl