Nie seryjne, nadlubane cos przez VTG ,chyba cos kolo niskich 12 robila...
Dobrze ze na finały auto udalo sie naprawic,bo juz w sumie crx prawie na lawecie był,ale udalo sie zdiagnozowac przyczyne swieca praktycznie rozwaliła sie...:/
Przez to poł dnia czasy w okolicach 13 sekund,ale po wymianie do finałow jechalismy na 1 swiecy innej iw miare auto juz chodzilo ja knalezy...
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Cze 2004 Posty: 525
Wysłany: Sob Maj 24, 2008 22:03
bodek napisał/a:
Cytat:
Nie seryjne, nadlubane cos przez VTG ,chyba cos kolo niskich 12 robila...
Dobrze ze na finały auto udalo sie naprawic,bo juz w sumie crx prawie na lawecie był,ale udalo sie zdiagnozowac przyczyne swieca praktycznie rozwaliła sie...:/
Przez to poł dnia czasy w okolicach 13 sekund,ale po wymianie do finałow jechalismy na 1 swiecy innej iw miare auto juz chodzilo ja knalezy...
Pewnie na Wegry jak cos polecimy, bo tor dobrze przygotowany.
Finał
http://pl.youtube.com/watch?v=U_x1Q-9U-xM
_________________ Sezon 2004 ET:14.225
Sezon 2005 ET:13.477
Sezon 2006 ET: 13.852-13.364-13.137-13.082
Sezon 2007 ET:11.56 Tokol wegry
2007 EAST EUROPEAN Sport FWD N/A 1st place
I-Vice Mistrz Polski 2007 w klasie Profi
10 second FWD N/A Honda CRX (10.9@210.5km/h)!!!Tokol 16.05.2009
Szukam sponsora!!
daniel na jakich oponach startowales ? patrzyles te hanooki i maxporty jakie roznice czasowe moze ??? w przyczepnosci czy jak czas bardzo ladny ) i gratki dla wszystkich
ja na maxszrpotach startowalem - w ulezu to kazda opona przy 4x4 i tak nie wielkiej mocy ma przyczepnosc. na hankookach jakbym jechal to bym byl w klasie drag. a tak bylem w autach seryjnych (nawet z gasnica i fotelami latalem)
napewno na codzien i na tor sporo ciśnienia zdejmę bo chcę mieć cały silnik.
[ Dodano: Nie Maj 25, 2008 11:18 ]
Acha i porównałem czasy tagowe z gtechowymi.
Pierwszym razem można powiedzieć był identyczny bo tylko 0,035 różnicy
każde następne przejazdy to 0,2-0,3sek różnicy - gtech zawsze pokazywał gorszy czas aniżeli w rzeczywistości. Nie wiem czy miało na niego wpływ to że delikatnie pod górkę się jechało - ale napewno zawsze pokazywał gorszy czas aniżeli się miało.
Auto: z3 w częściach
Skąd: Świdnik Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Maj 2005 Posty: 1002
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 11:01
pilachgt napisał/a:
każde następne przejazdy to 0,2-0,3sek różnicy - gtech zawsze pokazywał gorszy czas aniżeli w rzeczywistości. Nie wiem czy miało na niego wpływ to że delikatnie pod górkę się jechało - ale napewno zawsze pokazywał gorszy czas aniżeli się miało.
kiedys sprawdzałem swojego w porównujac na tagu i identyczny wynik 0,3 sekundy zawyżenia