Auto: Audi A3 1.9TDi
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 21:22
noPROBlEm napisał/a:
Mnie kiedyś zastawił koleś na okopowej. Spieszyło mi się trochę, a nie było szans wyjechać bo on z jednej, z drugiej barierka. Daleko nie było skoczyłem na komendę - mówię jaka sprawa - a pies na to "Panie, a co my możemy zrobić? Mandat jedynie." Zauważyłem jednak, że klient często staje (czarna Tigra) między Bigmarem i DOKP i kiedyś mu oddam
U mnie babka miala mozliwosc wyjazdu mimo to ja i tak siedzialem zaraz na przeciwko w budynku za szyba - wystarczyloby by podeszla do samochodu
Paweel napisał/a:
juraslublin napisał/a:
Panowie i Panie podstawowa zasada nie podaje się w urzędzie skarbowym swojego numeru konta!!!!!!! lepiej kase odebrać osobiście albo niech listonosz przyniesie!!! ja nie podawałem i teraz nie mam takiego problemu!!!!
guzik prawda
ja nigdy nie podawałem bo nigdy nie byłem płatnikiem jakiegokolwiek myta do US i mimo to dwa konta mi namierzyli i zablokowali
Dokladnie - ja nie podawalem i znalezli. Co lepsze wniosek ze strazy miejskiej wyplynal w lutym do US a US dopiero w maju doszukal sie konta i wyslal pismo o zablokowanie wyplat