Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 00:03
Tomek napisał/a:
Film niezły, ale niemcy i tak z nami wygrają. Za to kibole mają szanse :D
odrazu Polske spisujesz na straty ja myśle że może być remis a nawet zwycięstwo To jest turniej
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: D5244T+
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 12:48
"Mimo, że reprezentacja wpędza w rozpacz,
Naród marzy o zwycięstwie na mistrzostwach.
Więc miejmy wdzięczność dla naszych piłkarzy,
zrobią wszystko byśmy jeszcze długo mogli marzyć."
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 23:31
Tomek napisał/a:
wysek^^ napisał/a:
Tomek napisał/a:
Film niezły, ale niemcy i tak z nami wygrają. Za to kibole mają szanse :D
odrazu Polske spisujesz na straty ja myśle że może być remis a nawet zwycięstwo To jest turniej
Uwerz mi, naprawde chciałbym się zdziwić, ale sam Wiesz jak to jest z Naszymi piłkarzami
"nasz" najlepszy piłkarz dziś na boisku Roger chwała mu za to że po wejściu coś zaczą robić Łobodziński i Golański pomyłki trenera ;/ Trema ich dopadła albo trauma ...
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
- Widziałem grupę kibiców polskich uciekających ze starego miasta w Klagenfurcie. Kilkadziesiąt metrów dalej stała grupa kibiców, w większości niemieckich, otoczona przez policję - mówił z Klagenfurtu reporter TVN24 Arkadiusz Wierzuk."
onet.pl
nawet kibole szans nie mieli...ale przecież tu chodzi o sport a nie o mordobicie
_________________ Bóg dał nam nogi po to abyśmy doszli tam gdzie nie dojedziemy na glebie...
Według mnie to przegraliśmy przygotowaniem fizycznym. Nie rozumiem tego, przecież wiadome było, że niemcy grają lepszą, szybszą i dokładniejszą piłke, a my możemy to nadrobić włśnie przygotowaniem fizycznym. Zabiegać przeciwnika Chyba za dobrze ich karmią w tych hotelach