Kurde myślałem, że to troche tańsza zabawa, a tu trzeba przynajmniej 30k włożyć
jakie 30 tys ?:>
spokojnie w 25 tys powinienes sie zmiescic
na lato elegacnki gorzej z zimo , trzeba by kombinowac dach
w programie przeliczali koszty na jakies 22 tys (wersja torowa ponoc normalna jest tansza) z rejestracja... ciekawe czy mozna by wsadzic cos wiekszego niz 2.0 ze scierki do tego tigera... moze jakies 6sc cylindrow z bmw np 2.5 z dwoma vanosami i zmiana opon co 2 tygodnie
Auto: ...
Wysłany: Pon Mar 07, 2005 23:38
zawsze do takiego silnika od scierki mozna świstaka wsadzic albo dwa :D:D i jeszcze NOS wtedy to by latało a tam ceny były
za kit - 19 tys
scierka - 1.3 tys
koszty dodatkowe ( rejestracja i cos jeszcze ) - 1.3 tys
i potem siedziec w garazu i skladac puzle :D:D
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
te felgi co wybrali...to mi sie nie podobaly.. ale ponoc wymog ze te musialy byc bo auto ma startowac w zawodach a tam regulamin okresla co i jak... a jakby chciec zamiast ze starej scierki graty wsadzac tylko kupowac nowe to spokojnie 50tys by poszlo...
ja bym bardzo chcial sobie podlubac i zlozyc cos takiego ale pomijajac w tej chwili koszt (jak sie chce to sie kase odlozy... np. ograniczy browarki ) to trzeba miec sporo miejsca (duzy garaz min. 2 autowy zeby mozna grzebac)... ale kiedys sobie wystrugam moze cobre
ciut drogo.. taj jak maciek myslałęm ze okolice 20 tys.. ale spoko jak bedzie konkurencja bedzie taniej
jak bedzie konkurencja i bedzie taniej to bedzie wiecej takich autek... i wiecej osob bedzie takimi jezdzic i to juz nie bedzie fajne jedyna fajna rzecza bedzie gmeranie przy tym... ale co to za radosc jak jedziesz pod supermarket a tam obok Twojego auta stoja 2 lub 3 takie same... zero frajdy...
ale chyba nie robisz tego dla innych ?:> tylko dla wlasnej przyjemnosci , zabawy itp . to tak jak bys kupil fajna bete tylko po to zeby powyrywac pupy P:P
ale chyba nie robisz tego dla innych ?:> tylko dla wlasnej przyjemnosci , zabawy itp . to tak jak bys kupil fajna bete tylko po to zeby powyrywac pupy P:P
heheh... dlatego napisalem ze frajda jest gmeranie przy tym czyli zlozenie do kupy zeby jezdzilo.... ale czy nie chodzi w tym wszystkim o indywidualizm? a gdzie indywidualizm jesli jedziesz np. na zakupy a tam 3 takie same autka... mnie strasznie gryzlo jak starzy kupili civica w salonie (dosc dawno temu) w kolorze DACOTA brown (jakos tak- rudo-zloty metalik) i dealer mowil ze tego koloru prawie nie ma i nie bedzie na rynku.. ta jasne bylo- jest ich mnogo... ja w autkach szukam czegos wyjatkowego i nie chce aby na kazdym parkingu bylo takie same auto... i to jest wlasnie piekne w tuningu ze mozna sie wyrozniac... nie w sensie szpanowac, wyrywac pupy itp... ale wlasnie dla wlasnej przyjemnosci...