i to mnie troche wkorza ze trzeba szukac niewiadomo gdzie czesci nikt na okolice sie nie zajmuje czesciami do bmki a moze obczajacie taka klijentke z lubartowa co ma czesci do bmki ale jakie ceny ma pozdro panowie to jest pomysl na interes
_________________ BMW jest jak kobieta czasem robi fochy;)i od czasu do czasu musi dostac po piz cenzura:)
osłona miski
Wyżej macie linke do tematu jak wykonać osłonę miski. Ja też taką mam. Tak jak koledzy pisali srebrną cabrio jeździł Agent, ja mam czarną, przy czym napisów już nie mam, zdjąłem do polerki lakieru. Mam tak samo niską jak była srebrna, tylko teraz mam włożone gumy w sprężyny i jest wyżej, Agent w zimie nie jeździł, a ja muszę, a i tak na dzielnicy za płóg robię
Wracając do miski ja tylko jak kupiłem to rozwaliłem miskę, ale na Abramowickiej za 80zł gościo mi pospawał i jest git, polecam
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Mar 07, 2005 19:59
Grzesio napisał/a:
osłona miski
Wyżej macie linke do tematu jak wykonać osłonę miski. Ja też taką mam. Tak jak koledzy pisali srebrną cabrio jeździł Agent, ja mam czarną, przy czym napisów już nie mam, zdjąłem do polerki lakieru. Mam tak samo niską jak była srebrna, tylko teraz mam włożone gumy w sprężyny i jest wyżej, Agent w zimie nie jeździł, a ja muszę, a i tak na dzielnicy za płóg robię
Wracając do miski ja tylko jak kupiłem to rozwaliłem miskę, ale na Abramowickiej za 80zł gościo mi pospawał i jest git, polecam
ta oslona z linku ktory zapodales to chyba na warunki irackie przeciw minom i ladunkom wybuchowym ja mam troszke ciensza i tez sie 100% sprawdza ale pomysl ten sam!
witaj w klubie odsniezaczy
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Mar 07, 2005 21:58
tygrysss napisał/a:
a sam dorabiales grzesiu czy ktos ci dorabial ja bym sobie sam zrobil tylko niemam materjalu trzaby jakas studzienke zakoscic pozdro
kup kawalek blachy o odpowiedniej grubosci... (moze byc jakas stara... i tak pod fura jezdzi) i kombinuj ale ze spawaniem do auta nakretek na sruby to raczej udaj sie do kogos oblatanego w temacie i z dobrym sprzetem...
Ja kupiłem na złomowisku na Gospodarczej kawał ryflowanej blachy, ślusarz dociął pozaginał wywiercił otwory, a ja przytwierdziłem ją do pasa przedniego na śruby i do mocowania osłony skrzyni biegów i narazie działa Koszt to ok 20zł za blache i flaszka
Auto: z3 w częściach
Skąd: Świdnik Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Maj 2005 Posty: 1002
Wysłany: Pon Maj 16, 2005 22:29
wokolicach lubartowa jest skład częsci do Bmw tel.605-462-652 ale ceny mają wysokie za miske olejową do M40 powiedzieli 300 zł Pawel_M
tam nie ma co zagladac np. za stary siłownik do sprzegla chcieli 150zł a na gorce za nowy zapłacilem 60!!! fakt ze to nie orginal ale jezdze juz na nim dlogo i jak narazie przeciwkow nie ma