na to pytanie to nie da sie jednoznacznie odpowiedzieć,
dla jednego warto, a dla innego nie.
Ja pierwszy raz jeździłęm po takim terenie i prawdziwymi terenówkami (LC70, czy wranglererm) i mi się to strasznie podobało
Jesli jestescie zainteresowani miejscami do jazdy terenowej to w Kreznicy jest fajne i za free w Niedziele widzialem tam jakiegos kolesia Patrolem szalal i nawet ciekawie mu szlo
tam w okolicach torow jak dojezdza sie do Majdanu i tam jest zjazd do lasu bardzo dobrze to widac
ale crossem to ja wiem czy tam polatasz,tam jest prawie sam piach chyba ze po lesie i obok lace my w niedziele sie tam wybieramy z Qadem kumpla i Honda TwinAfric
jak cos to zapraszam
Auto: auto auto autobus
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 22:16
Jako jakiś tam przedstawiciel 3P 4x4 pozwolę sobie odkopać temat i zaprosić wszystkich maniaków do wspólnych imprez i wypraw Stronę już dopracowaliśmy ( www.3p-4x4.pl ), teraz powoli rozkręcamy forum. Serdecznie zapraszam do wspólnych dywagacji oraz umawiania się na wspólne upalanie w plenerze
Ostatnio można było nas oglądać w programie "Pojechany Łikend" emitowanym na antenie TVN Turbo. Generalnie chętnych do wspólnego jeżdżenia jest dużo, ale dopiero z rozpoczynającym sezonem forum się zapewne pocznie rozwijać, do czego niniejszym zapraszam w chwili obecnej