A jak to ładnie zasuwa, dwa razy już widziałem jak przejeżdżali przez Tomaszowice gdzieś ze 110 km/h
to widzę że masz niezłe wyczucie prędkości...
Terenowy buggy pociśnie w maxie 40km/h, a szosowy 60...chyba że sie go rozkreci wtedy nawet i 100km/h bo tyle ma na liczniku ;]
A jak to ładnie zasuwa, dwa razy już widziałem jak przejeżdżali przez Tomaszowice gdzieś ze 110 km/h
to widzę że masz niezłe wyczucie prędkości...
Terenowy buggy pociśnie w maxie 40km/h, a szosowy 60...chyba że sie go rozkreci wtedy nawet i 100km/h bo tyle ma na liczniku ;]
A 110 to najwyżej na przyczepce
...kozaczku ;*
ciekawe skąd takie dane? i taka pewność? no cyba ze osobiście znasz te konkretne modele to wtedy zwracam honor.
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
ciekawe skąd takie dane? i taka pewność? no cyba ze osobiście znasz te konkretne modele to wtedy zwracam honor.
Jeździłem dokładnie tymi modelami ;] I takze po Tomaszowicach ,tylko w inny dzień ...
(w dniu wypadku)
wiem że terenowy z gazem w podłodze nie poleci więcej niż 40 a szosowy 60 Bo te akurat nie sa modyfikowane....
co nie zmienia faktu ze jazda sprawia ogromną przyjemność ;]
A skąd Ty wiesz czy ja akurat widziałem tego samego którymi jeździłeś ,tamten był większy i jechało nim dwie osoby
A ty skąd wiesz że akurat nie mówię o tych większych ;> , a każdy buggy ma 2 miejsca ..... Ale skończmy temat ,bo to nie ma sensu takie licytowanie się ;]