Witam jestem posiadaczem wyżej wymienionego modelu Audi 100 2.2 Turbo. Turbo jest na wykończeniu i pytam sie gdzie najtaniej i najlepiej zregenerować to cudowne urządzenie w okolicy Lublina pomijając panów z ulicy Abramowickiej Pozdrawiam i z góry dzieki
Kolego wysyłaj turbo do mielca ja wszystkie turbinki tam wysyłam z firmy i jest spoko atrakcyjne ceny naprawde polecam
moi mili koło Mielca to hulam często więc mogę podrzucić, widziałem tam reklamę(szyld) ale nie wiem czy to o ten warsztat chodzi, jakby co to sie kontaktować [rawdopodobnie będe jechał w środę (16.07.08r.) do Tarnowa rano a po południu wracał.
_________________ Jest Quattro, Jest dobrze, Nie ma Quattro, Jest wanna!
Wanna Klub Polska --OOOO--
Co tu gadać co tu kryć nie da się bez jazdy żyć!!!!
Auto: quattro
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 09:21
a jeszcze jedno ja moją turbinkę tez będe wysyłał bo czasem ulewa mi sie olej i puszcza dyma ale pompuje prawie 0.6 bara będe wysyłał z firmy jak ktoś chce to mogę razem wysłać może jak z nimi zagadam to będzie taniej jak coś to dzwońcie 0603076092