Auto: '82 Trans Am aka Chrupek
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 11:22
Ja będę robił tą trasę w tym tygodniu(mam nadzieje), tylko że kończę na jakimś campingu nad morzem. A jadę według tego co pokazuje http://map24.interia.pl/
Auto: Galant
Skąd: Bronowice Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 661
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 16:04
Przede wszystkim jedź w nocy. W dzień zajmuje to około 12h. W nocy jak pogonisz to połowę. Jedź normalnie na Warszawę, później na Gdańsk prosto. Jak wpadniesz do Wawki koło 1-2 to śmigasz prościutko jak prowadzą znaki. Przed Gdańskiem nie wal na żadne skróty zasłyszane w CB, nie będziesz wcale szybciej, a tylko się o kluczysz po lasach. Ja zrobiłem tą trasę w 7h z jednym postojem dłuższym i nie goniąc - max 130.
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
i na trasie z warszawy na plonsk srebrna vectra kombi
dobry skrot jest ale to jak sie jedzie do gdyni i dalej, to przed gdanskiem skrecasz na pruszcz gdanski droga numer 226 i pozniej wypadasz prawie na poczatek obwodnicy trojmiasta
Auto: DESTRUKCJA
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 3345
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 21:30
po co w nocy, w tamtym roku (sezon wakacyjny) wyjechałem o 5 rano z jednym postojem, i z objazdami bo jakieś remonty w Gdańsku były i bez najmniejszych problemów dojechałem w prawie 6 godzin, a jak jedziesz żeby odpocząć to i tak doba zazwyczaj zaczyna się od 10 lub 12, więc w nocy nie ma sensu
_________________ PRZEKŁADAM LANS NAD OSIĄGI.... 19CALI
Auto: #ok 750km w zagrodzie
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Kwi 2007 Posty: 423
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 23:01
Witam dzieki za pomoc:) ta vectre juz widziałem w czwartek jak jechałem do wawki ma na mase ciemne szybki >Trasa mi sie zmieniła jade do darłowa start jutro 19 a w niedzielke z darłowa do gdanska:) dzis zakupiłem nawigacje moze sie przyda a cb tez mam. Zapierdalac nie bede bo pojdzie mi ponad tys na wache mam zamiar smigac max140 a co by antenty nie zgubic bo stary przy 170 zgubił rotfl, pozdro i thx za pomoc:)ziomy