a kto na to zwróci uwagę, jeśli 25% aut jest spawanych z dwóch a kolejne 60% jest po mocnych crash`ach Jeśli nie masz wpisane w dowodzie rej. 5D .. to do momentu karamboolu na drodze i "wejścia" prokuratora - nikt nie będzie szukał, że coś nie tak.
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 16:18
teoretycznie bystry diagnosta nie powinien dopuscic takiego samochodu do ruchy czyli nie przejdzie przeglądu technicznego a że zyjemy w polsce to raczej nie bedzie z tym kłopotu dopóki nie nastąpi taka sytuacja jak pisał BOSEK
Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 18:47
Filip ten co ma Civica vti i jeździ w górskich , ma fiata 125p 2drzwiowego...i chyba jakoś przeglądy przechodzi...ale moze dlatego ze nie przespawywał słupka
Auto: sej, gej
Skąd: Wrotków Pomógł: 8 razy Dołączył: 03 Cze 2004 Posty: 2627
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 19:31
Kamil napisał/a:
Filip ten co ma Civica vti i jeździ w górskich , ma fiata 125p 2drzwiowego...i chyba jakoś przeglądy przechodzi...ale moze dlatego ze nie przespawywał słupka
czy jest coś do czego mogli by się czepić na przeglądzie?
czy porostu mogę sobie spokojnie wyspawac?
za wszelkie informacje z góry dziękuje
pozdr
a prawo na to że są to zmiany konstrukcyjne pojazdu i jak znajdziesz desperata który sie pod tym podpisze to ok .. a jak nie to ... też ok dopóki nie będzie potrzebny prokurator
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
a moje głupie pytanie(w dodatku nie na temat-pewnie warn ) brzmi :
CO? i PO CO ? do kjurvy nędzy robić taki zabieg?wiem,żę k-wa wieki jesteś zioom ale bez przesady-nie mów mi że nie mieścisz się do jakiegokolwiek czterodrzwiowego parciucha bo nie uwierzę.....
...chyba po to,aby utrudnić sobie życie no i w razie jakiegoś "zdarzenia drogowego" odwiedzić pierdle w tej części polski
pozdro&przemyśl
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Auto: GTC
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Maj 2007 Posty: 1145
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 23:16
Drift_King napisał/a:
CO? i PO CO ? do kjurvy nędzy robić taki zabieg?wiem,żę k-wa wieki jesteś zioom ale bez przesady-nie mów mi że nie mieścisz się do jakiegokolwiek czterodrzwiowego parciucha bo nie uwierzę.....
Auto: impreza gt
Skąd: LSM Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Sie 2004 Posty: 273
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 08:37
yyyy dziwny pomysł, jak dla mnie.... ani ekonomicznie, ani mądrze przynajmniej jeśli chodzi o bezpieczeństwo....konstrukcję auta. Ja bym tego wogóle nie robił
a moje głupie pytanie(w dodatku nie na temat-pewnie warn ) brzmi :
...chyba po to,aby utrudnić sobie życie no i w razie jakiegoś "zdarzenia drogowego" odwiedzić pierdle w tej części polski
pozdro&przemyśl
nie no mieścić to się mieszczę
to przesuwanie słupka to tylko tak przy okazji pytałem
najwyzej sie tylko tyne drzwi zaspawa
dzięki za odpowiedz
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę