Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Sro Wrz 15, 2004 21:40 The friday...
Standartowo... (bo mam nadzieje ze tak juz bedzie na zawsze i stanie sie regula)
powiadomienie via SMS / GG
Bardzo prosimy: nie piskac oponkami, nie krzyczec, nie grac za glosno muzyki, nie rzucac az tak bluzgami na miejscowkach i cicho sie zachowywac. Przygotowani do przejazdzki czekaja na znak od dowodzacego pana w zielonej kamizelce
a takich frajerow jak ostatnio ( W tym miejscu chcialbym pozdrowic falstartującą <rotfl> BE EM KE )
Auto: sti
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Lip 2004 Posty: 794
Wysłany: Sro Wrz 15, 2004 23:04
tylko olejcie tą miejscówkę co była w ostatni piątek,bo mam tam znajomego w jednej z tamtejszych firm i mówił ze są skargi i planują jakaś akcję jak to sie powtórzy(mowa o zamknięciu bram wtedy gdy auta będą na terenie tego obiektu i wezwaniu policji)
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //
Wysłany: Sob Wrz 18, 2004 00:28
Powiem tyle! BYLO MALO KIELBASEK !! ALE BYLO FAJNIE! Wegla wystarczylo, rozpalki chyba wszystkim tez. w sumie dosc dlugo szukalismy odpowiedniego miejsca do grillowania. Kielbaski niektore ladnie upieczone byly, np. Bodka czy tam Morley'a. no ale troche rozpalki zużyli... Szaszlykow bylo malo, ale byly dosc dobre. Widowiskowo bylo przynajmniej, ale malo... dlatego next razem trzeba wiecej szaszlykow...
do zobaczenia za tydzien na chrzcinach
Wysłany: Sob Wrz 18, 2004 00:58
i tam wystarczy Ci wyregulowac dziurke w butelce z rozpalki i ustabilizuje sie dawka rozpalki co podniesie jakosc grillowania.
Morley! wg. mnie odwaliles jedna z najladnijeszych kielbasek! Ba! z nikim co sie mierzyles nie przegrales szaszlyka i miales najlepsza kielbaske. no moja rywalizacja z Bodka potworem okazala sie szaszlykiem jednej dlugosci gorsza
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Sob Wrz 18, 2004 08:11
y0
co za duzo to nie zdrowo.. ważne że nikt z Ministerstwa Żywności nam nie zabrał kiełbasek i nie wystawił mandatu, że tak na dworze!
Jedno pętko kiełbaski przypominające kombi.. bardzo szybko sie piekła.. ale nic nie odda widowiska szybkości pieczenia sie pętka kiełbaski <kombi> od mniejszej i jej dzwięku przy wiekszym ogniu w grillu.. MOrley.. alez one warkotała na wysokim ogniu .. normalnie niunia...