Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Nie Lip 18, 2004 18:21
Witam witam wszystkich
Tak sie sklada ze ITR jest KrystianaITR a wspomniany civic moj.
forum jest nowiusienkie, ale juz rozdziewiczone. W spraw technicznych jeszcze nie poruszalismy.
jezeli chodzi o HONDE to chyba BOSEK jest najwiekszym znawca [pozdro ]
Rowniez (choc sie nie wpisuja, a czesto zagladaja), zagladaja tu mechanik i elektromechanik (LESZCZO I TTOMEK)
Na pewno nikt nie pozostawi zadnego postu BEZ odpowiedzi...
kwestia braku postow w dziale poswieconym mechanice, jest prosta - narazie nikt nic nie potrzebuje a jak potrzebuje to pewno wie co i jak. mysle ze z czasem wszystko sie zapelni....
na stronie lkt.prv.pl juz niedlugo ukaze sie baaardzo opszerny material poswiecony uturbieniu CIVIKA wraz ze zdjeciami.
Integrze jak i paru innym autkom rowniez poswiecimy troche czasu. narazie musimy skonczyc pewne zabiegi kosmetyczne na stronie
Pozdrawiam.
Auto: SDI po czipie
Skąd: Czechów Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Cze 2004 Posty: 612
Wysłany: Czw Sie 12, 2004 22:59
Witam wszytskich useruff Jestem tu novy Mam na imie Kamil Autko to 100NX GTI ! Nie wygląda tak tjunikoffo jak wcześniej To dzieki społeczniakom którzy dzwonili na wiadomy nr. 99... ! Musiałem zmienić wygląd na serie( prawie ) Pozdrawiam was Wszystkich Serdecznie, oby mi sie tu dobrze postowało i obcowało z wami Ziomy i Ziomalki Pozdro 600