Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 22:42
ciezko powiedziec kto jest stara gwardia tak naprawde wiekszoc ludzi którzy tworzyli ze tak powiem to całe zamieszanie rozeszło sie gdzies w swiat i kontakt jest tylko sporadyczny...
a kluby itp...no cóż lezka sie w oku kreci bo ten klimat juz nigdy nie wróci, pozostały tylko jakies stare filmiki i kilkanascie fotek z tamtych czasów na kompie
Auto: sej, gej
Skąd: Wrotków Pomógł: 8 razy Dołączył: 03 Cze 2004 Posty: 2627
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 23:01
QSY napisał/a:
ciezko powiedziec kto jest stara gwardia tak naprawde wiekszoc ludzi którzy tworzyli ze tak powiem to całe zamieszanie rozeszło sie gdzies w swiat i kontakt jest tylko sporadyczny...
a kluby itp...no cóż lezka sie w oku kreci bo ten klimat juz nigdy nie wróci, pozostały tylko jakies stare filmiki i kilkanascie fotek z tamtych czasów na kompie
no troche sie porozchodzili
Ekipa Patrolowa.... respect
pamietam swoj pierwszy wyscig ze Zbychem z seja co pozniej kazdy gonil autobus do zajezdni z pod makro
no troche sie porozchodzili
Ekipa Patrolowa.... respect
pamietam swoj pierwszy wyscig ze Zbychem z seja co pozniej kazdy gonil autobus do zajezdni z pod makro
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 14:12
MACIOR napisał/a:
Stara gwardia się pożeniła czy poszła za karierą i nas olała
Kurcze, za pare dni się żenie.. to już po mnie ?
Czasy piękne..
Nigdy nie liczyło się co masz i jakie to szybkie, liczył się dobry FUN..
Teraz prawie wszyscy spinają się o wynik..
KrakoFskie place w piatek był obowiązkiem każdego fana motoryzacji..
Wypad na dwupasmówke Niemce/Lubartów.. i prowokacje Czarka z A3 do pościgu jego wściekłe 1.8T
Kłótnie Czarka z Sylwestrem od Lanosa
Janowska nad Zalewem..
Stacja Petro w kalinówce.. mam kilka filmików, pozbieram je do kupy i wrzuce na youtube..
Pamietacie najpiękniejsza defilade ponad 70 aut z Petro stacji Kalinówki,
Wszystkie ulice Lublina, na dwupasmówce Świdnik-Lublin zajeliśmy 2 pasy i jazda patrolowa gęsiego..
Ktoś krzyknął albo zadzwonił, że mamy ogon..
Zwolniliśmy do 20km/h
Wtedy zagotował sie Policyjny Ford Transit zamykający defilade na samym końcu
Ponoć bardzo nas przeklinali..
Potem sławne miejsce, lotnisko pod Świdnikiem..
Ktoś pamięta jak Policja celowo pozamykała szlaban od Franciszkowa?
Mi i kilku udało sie przejechać juz pod opuszczającym się ustrojstwem..
Dowody sypały się co piatek..
Ale i tak każdy z dowodem czy bez meldował się w następny piatek.
Ekipa Patrolowa Respect
LKT Respect
Street Lizards ( nie wiem czy poprawnie napisałem ) Respect
V- Speed i inne Grupy pościgowe..
Derby, to było coś.
Kto pamieta jak nagrywali nas z ukrytej kamery z nieoznakowanych radiowozów na Krakowskim?
Było ślicznie..
HaGie napisał/a:
Dla nie wtajemniczonych..
Kierowca autobusu celowo omal nie pozabijał Naszych, stojacych na poboczu zjezdzając specjalnie w ich kierunku a dwóm Naszych, którzy uczestniczyli w ruchu zostało zepchanych z drogi..
Dlatego był spacer ponad 50 aut do zajezdni autobusowej..
Jak się skończyło? Nie powiem.. trzeba było tam być.
Pozostały z....e wspomnienia.
BOSEK napisał/a:
mam filmiki ... jak Vesti obok bryczki jadącej parę km.h tupie z buta / trzymając się drzwi
Przyjme kopie od ciebie o swoich irracjonalnych wygłupach.