Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Sro Mar 09, 2005 11:12
my przedwczoraj aaltonki pokręcilismy z dominikiem (360)... coraz ładniejsze i wrecz idealne! prędkośc ok.80-90 ale jazda.. fajnie szybko sie obracało autko..
Auto: Ford i rower
Wysłany: Sro Mar 09, 2005 21:34
ja trenowalem ostatnio 360-ki na solidarnosci bylo juz dobrze po polnocy i pustawo tez bylo
ale ....
troche jeszcze mi brak do tego co prezentuje Vesti lub Macior hehehe
moze kiedys dorownam ?
jednak wiecie co ? nie ma to jak spalic ladnie laczka heheheeh
pozdrawiam ...
_________________ ford fiesta 1,3
yamaha fzx 750 fazer
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Pią Mar 11, 2005 20:44
Spoko Rysiu było fajnie szkoda że Policja nam przeszkodziła.. a Panowie z Forum nie czają..
Policja nas, a raczej mnie uspakajała .. zanim spisali i poprosili o zaparkowanie .. zmyłem się.. ( jakoś tak wyszło ).. dlatego nie pisałęm wprost..
Rysiu dzisiaj raczej nie.. Umyłem auto .. ale jak coś podjade popatrzeć.. Pozdrów uroczą księżniczke będąca wczoraj w niełasce i skazana na moje towarzystwo w poszukiwaniu was po moim oddaleniu sie z miejsca przestępstwa
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Pią Mar 11, 2005 22:54
Qsy:
jezeli zalozysz jakis temat, ludzie Ci odpowiadaja,y obok PM, GG, profil, GG www itd... jest przycisk "pomogl" i jezeli ktos Ci pomogl danym postem, to przy nim klikasz i postepujesz z dalsza instrukcja.