FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:57
W końcu dobre miejsce Kubicy!!!!!!!
Autor Wiadomość
Damian 
drifter
as bezpiecznej jazdy

Auto: e-39 2,8
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 13:22   

eetam. Właśnie teraz hamilton da ciała. Chłopak jest dobry w krótkich testach, ale jeśli chodzi o wyścig to nie daje rady nerwowo. W tym sezonie pokazał to nie raz w ubiegłym też. Zawsze gdy walczył - czyli inni dawali rade zdogonić szybkiego maclarena popełniał błędy. Teraz jest to ewidentne. Kubica, Massa i Raikonen walczą z Hamiltonem, który najgorzej znosi stres. Według mnie największym rywalem dla Kubicy jest Raikonen, bo on jest jak maszyna. Popełnia bardzo mało błędów, chodź w Monaco mnie zadziwił. Kubica jedzie bardzo płynnie i spokojnie. Nie jest najlepszy w wypszedzaniu ale napewno najbardziej opanowany i jak do tej pory dzięki temu jest tak wysoko. Trudno mówić o umiejętnościach, bo każdy kto tam startuje jest mega dobry. Kwestia sprzętu, strategii i psychiki. NIestety nie mogę powiedzieć, że Kubica zdobędzie w tym sezonie mistrzostwo świata, bo BMW nie da rady, ale napewno stanie na pudle.

wysek^^ 
technical monster
(^^,)

Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 13:38   

Damian napisał/a:
eetam. Właśnie teraz hamilton da ciała. Chłopak jest dobry w krótkich testach, ale jeśli chodzi o wyścig to nie daje rady nerwowo. W tym sezonie pokazał to nie raz w ubiegłym też. Zawsze gdy walczył - czyli inni dawali rade zdogonić szybkiego maclarena popełniał błędy. Teraz jest to ewidentne. Kubica, Massa i Raikonen walczą z Hamiltonem, który najgorzej znosi stres. Według mnie największym rywalem dla Kubicy jest Raikonen, bo on jest jak maszyna. Popełnia bardzo mało błędów, chodź w Monaco mnie zadziwił. Kubica jedzie bardzo płynnie i spokojnie. Nie jest najlepszy w wypszedzaniu ale napewno najbardziej opanowany i jak do tej pory dzięki temu jest tak wysoko. Trudno mówić o umiejętnościach, bo każdy kto tam startuje jest mega dobry. Kwestia sprzętu, strategii i psychiki. NIestety nie mogę powiedzieć, że Kubica zdobędzie w tym sezonie mistrzostwo świata, bo BMW nie da rady, ale napewno stanie na pudle.

Jeszcze jeden aspekt w tym sezonie jeżdzą bez kontroli trakcji a to myślę że duże wyzwanie dla kierowców i mało tego myślę że teraz objawiają sie prawdziwe umiejętności kierowców gdyz jeden mały błąd i tak jak w Montrealu bączek , banda i koniec ;) Kubcia nie tylko mentalnie daje rade ale on ma ogromny talent nie zdziwie sie jak powalczy o mistrzostwo choć co sie oszukiwać bolid BMW jest nieco słabszy od Ferrari i Mc Larean-a ...ale kto wie jeden nie dojechany wyścig jak widać nawet i mistrzowie sie mylą :) ( Alonso . Massa ,Raikonen);)

MarcinLbn 
the fastest furious
Ustrzelił 100000post

Auto: nexia
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 17:57   

Wyniki Grand Prix Europy:

1. Felipe Massa (Brazylia/Ferrari) 1:35.32,339

2. Lewis Hamilton (W.Brytania/McLaren-Mercedes) strata 5,611

3. Robert Kubica (Polska/BMW-Sauber) 37,353 :place3: :spoko: :spoko: :spoko:

4. Heikki Kovalainen (Finlandia/McLaren-Mercedes) 39,703

5. Jarno Trulli (Włochy/Toyota) 50,684

6. Sebastian Vettel (Niemcy/Toro Rosso-Ferrari) 52,625

7. Timo Glock (Niemcy/Toyota) 1.07,990

8. Nico Rosberg (Niemcy/Williams-Toyota) 1.11,457

9. Nick Heidfeld (Niemcy/BMW-Sauber) 1.22,177

10.Sebastien Bourdais (Francja/Toro Rosso-Ferrari) 1.29,794

11.Nelson Piquet jr (Brazylia/Renault) 1.32.717

12.Mark Webber (Australia/Red Bull-Renault) 1 okr.

13.Jenson Button (W.Brytania/Honda) 1 okr.

14.Giancarlo Fisichella (Włochy/Force India-Ferrari) 1 okr.

15.Kazuki Nakajima (Japonia/Williams-Toyota) 1 okr.

16.Rubens Barrichello (Brazylia/Honda) 1 okr.

17.David Coulthard (Szkocja/Red Bull-Renault) 1 okr.

Odpowiedz do tematu