tak jak czeke pisze nasz derektor jeżdzijta ludzie wannami moja wanna 2.0-115 koni pali kole 14-15 gazu po mieście przy jeżdzie do trzech tyś obr a jak sie daje po 5 garach to i 17 zassie ha ha na trasie wych odzi kole 11-12l gazu
Auto: Audi B4 TornadoRot
Skąd: Czechów Pomógł: 5 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 129
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 22:02
heh a moja pussy wezmie po miescie 10 - 13l PB przy jezdzie non stop na klimie aq te widelki to dlatego ze jazda po miescie jest rozna - sami wiecie zreszta raz jest mniej korkow i sie calkiem niezle jedzie a innym razem to masakra!!! w dodatku czesto jezdze krotkie odcinki!!!
a na trasie raz spalila mi 7,5 l na 100km ale to byla b. spokojna jazda 90 do 110 km/h
ale tak normalnie na trasie srednio 8-9 l ale sie troche cisnie!!!! heheh
takze niunia troche żre!!!!!
moja Audiczka: LPG na trasie 8l/100km po mieście do 10l/100km a Pb gdzieś w tej samej normie weźmie, oczywiście jak wezmę ciężkie buty to o 12 na mieście nieraz zapyta
Ja teraz dokonałem trochę pomiarów i na trasie Polska - Bułgaria i na zad - 10 litrów lpg wyszło (różnie było - po górach, po serpentynach, po autostradzie, po mieście kręcenie) ogólnie bardzo przyzwoicie bo po samym Lublinie to ze 13-14 pali.