magnex
z tego co wiem jeszcze są w sprzedaży, jest to tzw układ cat-back
sam mam tej firmy, i jestem BARDZO zadowolony
kolega ma to w takim właśnie pugu 205 i również zachwala
do jakiej kwoty szukacie ??
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Auto: Audi S6 Avant
Skąd: LSM Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Mar 2005 Posty: 498
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 20:10
Ja powiem tyle.... ala mugen pasuje tylko do Japoncow, ale ja zalozylem podobny do swojej Lancii i bylem w mieszanych uczuciach.... ale ze moj byl robiony na zamowienie a ksztalt taki musial byc to sie zgodzilem... i jak na razie nie zostalem wybrechtany no chyba ze jest inaczej i robicie to koledzy za moimi plecami.....
_________________ Włoszczyzna da się lubic- Lancia DEDRA Turbo 8V- już NIE...
AUDI COUPE- Piekne wspomnienia...
AUDI S6 - Nowe Wyzwanie...1/4mili w 14.76sec
0-100 w 6.58sec
pffffffff wydech jak wydech ! bo co JDM ??? to juz nie moge kupić?? i sobie z nim jezdzić?? bo moge zostać wybrechtany?? to co japońce maja jakieś przywileje??
nie no sorry ale jak ktoś tak uważa to właśnie to jest dla mnie śmieszne !
Auto: -BRAK-
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 20:47
w sumie adaś dobrze prawi i niewiem jeszcze jak to wyjdzie ale jak bedzie chcial apexa n1 style no to zamintuje a jak ktoś się śmieje że ala pug jdm to niech mu powie
i w sumie też się zgodzę że tylko do japońców :] ale chyba nie widziałeś żeby był zamontowany w audi czy w bmw czy jeszcze czymś innym Hmm więc .. wiesz
Ostatnio zmieniony przez godlike Czw Wrz 11, 2008 20:49, w całości zmieniany 1 raz