Auto: audi 80 quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Maj 2005 Posty: 737
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 12:10 cos piszczy
wyjezdzajac z ulicy podporzadkowanej w strone Swidnika (na przeciwko Gela domu )
zachaczylem spodem (nie wiem czym bo niewidac otarc) i od tamtej pory jak skrecam w prawo i sa jakies tam doly to cos piszczy "chyba" z prawej strony z przodu co to moze byc?? i czy jak podjade na szarpaki to mi to powiedza??
Auto: audi 80 quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Maj 2005 Posty: 737
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 23:17
wymienilem tuleje na wachaczu sworzenie i chialem tez przegub ale..
przegub zewnetrzny jeden nie pasuje drugi to samo, jeden zamiennik to Pascal drugi to jakis wloski... oba roznia sie detalami (1mm+-) oba w katalogach sa do audi coupe 2,8 V6 92r bez quattro.. jeden dalo by rade jakos wytoczyc... ale czy niema zamiennika za orginal? kto wie ile rodzajow tego shitu szlo do mnie? jeden przegub z niedzalka drugi inter cars jutro bede patrzyl jeszcze innej firmy przegub
[ Dodano: Wto Paź 07, 2008 11:52 ]
conajmniej 3 rodzaje ida do mnie.. ale juz mam siedzi i jezdzi jak zly katologowy przegub do mnie z inter carsu od audi 100 2,2turbo