Auto: astra
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Maj 2004 Posty: 189
Wysłany: Pią Mar 11, 2005 10:57
Lanos napisał/a:
Witam
Wałek Świątka do 5 cyl. kosztuje 850zł, Jeżeli od wałka jest napędzany aparat zapłonowy konieczne jest dostarczenie im oryginalnego wałka.
tylko 850zł????????????do mojej astry kosztuje 1350 turystyczny a R 1530zł!!
jakieś upusty macie czy co????czy taka róznica w wałkach??bo ja nie widziałem takiego taniego
Nie wiem Macior czy one się ścierają czy nie. Osobiście nie słyszałem o czymś takim, ale nie twierdze że historia nie notowała takich przypadków(żebysmy sie zrozumieli). Fakt słyszałem kilka złych opinii o Świątku, ale o każdej firmie się to słyszy, sami wiecie jak jest, zawsze komuś coś nie pasuje...Ale jeżeli nie ma jakiejś kosmicznej różnicy w cenie wałków proponowanych przez Maciora, to też bym radził zainwestować. My niestety nie mamy takich, tylko Świątek
Wysłany: Pon Mar 14, 2005 23:33
MACIOR napisał/a:
Ja osobiście widziałem kilka wałków robionych przez pana Ś. i każdemu odradzam. Co do cen Cat Gams to dzwoń do Tomaracing bądz Tomsona.
w Tomsonie jest jakas proma na tloki (JE Pistons), korbowody (Carrillo) i inne bajery do silnika, to i na walki moze cos jest... zreszta zawsze mozna negocjowac