Wysłany: Sro Paź 08, 2008 18:40 Praca w salonie samochodowym - jak to wygląda ?
Ostatnio dość często widzę ogłoszenia ze salony różnej maści potrzebują ludzi do sprzedaży samochodów, orientuje się ktoś może jak wyglądają zarobki w salonach ? Warto się w to pchać ? Może ktoś pracuje ? Znajomi ? Jakiekolwiek info mile widziane.
STOP DYSORTOGRAFII Pisz tak by inni mogli Cie ZROZUMIEĆ! Zanim wyślesz posta PRZECZYTAJ GO! Jesteś dyslektykiem? nie umiesz pisać po polsku? np. przeglądarka FIREFOX sprawdza błędy jak Word
PRACUJESZ
_________________ Zakład Blacharsko Lakierniczy Mechaniki Pojazdowej
Lublin ul. Wertera 1 B 601-23-80-57
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 11:35
ja osobiscie nie polecam tej pracy, za duze wymagania i wynagrodzenia nie sa zupełnie adekwatne do wysiłku i zaangazowania jakie trzeba wsadzic w tą robotę.
Wiem to z pewnego źródła i po rozmowie z kilkoma osobami co kiedys pracowały jako sprzedawca samochodów w salonach nie polecam nikomu tej pracy.
w Sumie Qusy ma racje, chociaz dużo zalezy od tego jaki masz charakter, jeżlei wolisz samotność to bedziesz sie trasznie męczył. Bo nie ma co ukrywac trzeba sie naprodukować żeby cos sprzedac
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
Samotności to wręcz nie lubię, i w sumie każda dotychczasowa praca polegała na kontakcie z klientem, także przyzwyczajony jestem do tego. Kwestia tylko, ile średnio się da wyciągnąć. Wysokie te prowizje ?