Wysłany: Wto Paź 14, 2008 20:04 Honda Civic V/VI Sedan
Witam!
Moja dziewczyna wlasnie zrobila prawo jazdy i szukamy jej samochodu do jazdy na codzien glownie po miescie.niestety nie moze to byc hatchback poniewaz to bedzie jedyny samochod w jej rodzince (rodzice nie jezdza) wiec musi brac pod uwage malego sedana.dlatego tez padlo na Civica.
potrzebuje opini na temat tego modelu na co glownie mam zwracac uwage przy kupnie:)
jesli ktos ma jakas alternatywe dla tego modelu to oczywiscie tez prosze o dyskusje
a i jeszcze jedno czasu jest sporo bo dopiero za ok miesiac bedzie kasa wiec na spokojnie... aaaaaa i jeszcze limit to 10 000 zl bez opłat...
jakbym cos sobie jeszcze przypomnial to dopisze...
Auto: BMW e39 523i
Skąd: Choiny Pomógł: 16 razy Dołączył: 05 Wrz 2004 Posty: 918
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 20:18
za 10 tyś ciężko będzie znaleźć ładnego sedana VI ale z tego co widziałem na allegro już za 13 tyś można coś kupić
co do autka to moja mama sobie takim jeździ już 10 lat i jedyne co było wymieniane to tłumik, końcówki i gumy stabilizatora i akumulator jedyny mankament to rdzewiejące tylne nadkola
samochód jak na swoją pojemność 1.4 lata bardzo fajnie
ja ze swojej strony polecam
Dzieki za odpowiedzi i napewno przemyslimy wszystkie propozycje. Misiek jezeli nie kupimy do tego czasu to daj mi znac co i jak z ta hondka bo mysle ze to dobry pomysl.
co do rovera to tez trzeba sie bedzie powaznie zastanowic bo to tez dobra opcja a ja calkiem zapomnialem o tej marce
a co do tego Civica od Juniora to chyba raczej nie wchodzi w gre bo troche bym mial lek jakby wsiadala do pierwszego samochodu z moca 160km a pozatym ona jest estetka a ze zdjec wyglada troche nie korzystnie
pozdrawiam