Auto: BMW 540
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 23:11
tak biała a kojażysz ją? ja ją widziałem tydz temu na mieście (M3 E92)
STOP DYSORTOGRAFII Pisz tak by inni mogli Cie ZROZUMIEĆ! Zanim wyślesz posta PRZECZYTAJ GO! Jesteś dyslektykiem? nie umiesz pisać po polsku? np. przeglądarka FIREFOX sprawdza błędy jak Word
_________________ Bmw-klub.lublin.pl
Ostatnio zmieniony przez Misiek_lbn Pon Paź 20, 2008 09:26, w całości zmieniany 1 raz
Ale się przyje...liście do nazwy portalu, który był pomysłodawcą czy jak go tam zwać... tej calej imprezy. Exotic Cars to portal inernetowy,serwis czy jak go tam zwać. A wy od razu nie wiadomo czego się spodziewacie, normalnie jak małe dzieci...na liście startowej jak byk były auta startujące, wystarczyło poczytać i wybrać się lub nie na impreze. Po 14 lub 19 autach(takich a nie innych) na liście startowej mozna było się domyślec czego można się spodziewać...normalnie ręce opadywują
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Pon Paź 20, 2008 19:44
Czarek, to całe rozgoryczenie jest tylko dlatego ze połowa aut z tej listy poprostu nie przyjechała
Bardziej niz to całe Exotic Cars podobał mi sie mini max i Zezek upalający na "śmierć" swojego civica BTW szacun dla tej hondy ze sie jeszcze nie ropzpadła
Czarek, to całe rozgoryczenie jest tylko dlatego ze połowa aut z tej listy poprostu nie przyjechała
Bardziej niz to całe Exotic Cars podobał mi sie mini max i Zezek upalający na "śmierć" swojego civica BTW szacun dla tej hondy ze sie jeszcze nie ropzpadła
haha,to samo ludziom opowiadam,wiadrami olej w to leje,chmura dymu ale do przodu ciśnie i tak już parę ładnych lat B-seria jest nieśmiertelna
no cóz,pierwsza impreza,do tego jeszcze przeszkody,wyszło jak wyszlo,oby nastepne były lepsze...
Cezary-mimo tego,że furka jeszcze nie halo na 100 % to dobrze poszło
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor