Wysłany: Pon Paź 20, 2008 21:01 Poszukiwany właściciel Opla VECTRA
wszelkie informacje na temat samochodu Marki Opel Vectra B o numerach rejestracyjnych
LSW 2S51
Jest sprawcą kolizji na Parkingu o godz 15 we wtorek tydzień temu w Świdniku przy ul.Mickiewicza walną w moje audi B4 i jak to zazwyczaj bywa uciekł z miejsca ale znalazł sie Świadek...Audi stało na parkingu
Ktokolwiek zna auto lub jego właściciela (być może twój sąsiad)proszony jest o kontakt z numerem tel. 509142264
pozdrawiam Gelo
Auto: Toyota Corolla E11
Wysłany: Pon Paź 20, 2008 21:23
niechce robic ot, ale skoro gość uciekł z miejsca zdarzenia to się nawet nie zastanawiaj tylko zgłoś sprawe na policje bo tak bedziesz szukał samochodu w nieskończoność
jak bedziesz sam szukal winnego to jeszcze bedziesz mial klopoty z tego tytulu... skoro to juz tydzien czasu to zeby byc wiarygodnym najlepiej od razu zglosic
generalnie powinienes to zglosci na policje i panowie policjanci powinni Ci pomóc w namierzeniu tego samochodu i raczej powinni tez dac dwie opcje do wyboru, albo polubownie albo sąd itp.
generalnie powinienes to zglosci na policje i panowie policjanci powinni Ci pomóc w namierzeniu tego samochodu i raczej powinni tez dac dwie opcje do wyboru, albo polubownie albo sąd itp.
jak zgłosi na policję to już nie będzie opcji bo policja na pewno nie da nikomu takich danych tylko sama będzie jak już działać a to się może ciągnąć a w najgorszym wypadku sprawa zostanie umorzona
jak zgłosi na policję to już nie będzie opcji bo policja na pewno nie da nikomu takich danych tylko sama będzie jak już działać a to się może ciągnąć a w najgorszym wypadku sprawa zostanie umorzona
niekoniecznie ...
mi na gorąco uciekła mądra lala ... nie powalony w nią tylko w kraweżniki ... policjanty pojechały na jej adres i dwa wyjścia ... albo wraca z nimi na miejsce potwierdza okoliczności albo ja zgłaszam oficjalnie ucieczkę wraz z numerami rej. jej auta (spisałem) i sprawa idzie do sądu (miałem świadka) ... na moje szczęscie zgodziła sie , przyjeła mandat ... i odbyło sie to tak jakby nie uciekła z miejsca kolizji ... mi nie zależało żeby dostała po pupci tylko na tym żeby maminego maluszka naprawić
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...