Auto: Opel Astra F Polonez caro
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 00:13
Też uważam, że kalendarz to bardzo dobry pomysł, sam próbowałem robić coś, żeby były kalendarze, ale niestety nie było konkretnego progejktu, który można byloby wydrukować
no, pojsc gdzie trzeba, powiedziec co sie chce ile i na kiedy i za ile i po sprawie
a moze na znaczek fso od warszawy wspinajacy sie koziolek, cos jak w herbie naszym i z jakims dopiskiem? bylo by proste i od razu by sie z nami utorzsamialo.
Z drugiej strony natomiast chlopaki z LSW na naklejkach maja tylko lsw cos tam... proste i czytelne!
powstał pomysł zrobienia flag klubowych, takich małych przyczepianych do szyby, koszt około 40 zł potrzeba minimum 10 sztuk zamówić, jest ktoś chętny, ja i Gelo bierzemy od razu
40zl pogielo was??? jak ja robilem dla motoklubu to wychodzilo cos kolo 25zl
U nas w Audi jak robiliśmy flagi koszt był 50zł i nikt nie płakał więc myślę że 40zł to nie pieniądz a flaga zostaje na stałe więcej się przepija kasy w weekend
no wiesz 10 a 20 to roznica jest :] jak ja mam dac za cos 50, a wiem ze moge miec za 25 to wybacz...
"moje" flagi chlopaki widzieli, wydaje mi sie ze raczej lipne nie sa, na pewno wytrzymaly pr. powyzej 150km/h w dlugim dystansie, podroz w deszcz itp.