Auto: D5244T+
Skąd: Bronowice Pomógł: 7 razy Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 356
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 12:59
Silnik extra, ale jak dla mnie automat sie nie nadaje - stwierdzenie po kilkukrotnym pokonaniu trasy lublin-wenecja tym autem. Reszta czyli zawias, ergonomia, prowadzenie - nie mam zastrzeżeń
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 23:07
jak jestes zainteresowany to zadzwon sobie np do BRJ i umow sie na "sprawdzenie" auta... lepiej nawet 3 czy 4 razy zaplacic pare pln (no moze wiecej:) ) i miec troche latwiejszy wybor
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 12:24
Panowie jestem w tym momencie w Belgii u rodZinki i pozwiedzalem troche garazy z autami i widze jakie sa ceny.Takie BMW kosztuje tu w oficjalnym garazu 9-10.000ejro.Jesli myslicie ze ktos robi prezenty w Polsce to jesteScie w bledzie.Sa troche tansze u Marokanow ale tam oficjalnie Marokan powiedzial ze licznik krecony i ogolnie autka sa na handel a nie dla siebie.Sam oczy otworzylem i wiem teraz gdzie handlarze kupuja i jakie auta sprzedaja w Polsce.Ta cena w ogloszeniu to 5.500ejro a gdzie koszt sprowadzenia i zarobek.Zobaczcie na zagranicznych ogloszeniach ile co kosztuje.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 16:26
_Rafi_, o widze ze przekonales sie o tym o czym kiedys rozmawialismy a mi nie wierzyles....
mysle ze jeszcze z rok dwa i ludzie powinni zrozumiec ze auto ktore u niemca kosztuje ok 10tys ojro a w PL 20tys pln to musi byc szit... to troche tak jak z myciem silnikow w autach na elizowce dla "wiesniakow"