Teżmam 2mb/s i mi poszło w 30godzin.
Tyle że COD4 [bo chyba o to chodzi] jest bardzo fajny, ale i bardzo krótki.
Mówiąże 4.5h grana na porym fpsie i bez oglądania fimików.
Mi się zeszło 6h:D
MOHA szkoda ściągać, mierna gra, COD4 na Veteranie jest mega wkurwiający, za pierwszym razem 2 dni grania minimum. Jak masz mocną maszyne ściągaj/kupuj Crysisa jeden z najlepszych FPS w historii.
Moh'a odradzam na calej linii:(
cod 4 ekstra giera super a multi tez ma swoje uroki:)
Crysis faktycznie dobry nawet bardzodobry (ale trzeba ekstra maszynke)
W tym tyg ukazuje sie unreal tournament chyba lepszej siećiówki nieznajdziesz
Jest juz beta na Pc i x360 , zmiana klimatu to jedyne co wyczuwalne dalej to dynamiczna i zajebista gra do multi w przewciwieństwie do far cry 2 którego uroki do głownie single player, a co do COD5 to za 11 dni sie dowiemy jak jest
Na MOH szkoda siana, gra wręcz żałosna 4 godzinki z hakiem i pękła, COD singiel około 7-8h, multi pare dobrych miesięcy. Co do Far Cry 2 to pierwsze rozczarowanie roku, graficznie siepie po cycach, ale klimat równy zeru.
Najbardziej klimat psuje zapieprzanie za zadaniami za kzrzdym razem posterunki które zniszczyłes odnawiaja sie i to jest wkurzajace jeszcze te zasrane patrole , co do grafiki gralem w crysisa i dodatek na dx 10 , tu tez dx10 ale tak beznadziejnie wygladajacej wody podczasz nurkowani niewidziałem Zobaczyny co COD5 pokarze...