Wiatm
Czy jest jakas hamownia w lublinie na ktorej moge wyregolowac blosa w Dodge Dakota 4.8l magnum 2000r ? najlepiej jak ktos juz robil takie rzeczy i ma o tym pojecie. Z gory dzieki za pomoc.
Wiatm
Czy jest jakas hamownia w lublinie na ktorej moge wyregolowac blosa w Dodge Dakota 4.8l magnum 2000r ? najlepiej jak ktos juz robil takie rzeczy i ma o tym pojecie. Z gory dzieki za pomoc.
a ile reduktorów i blosów masz zamontowanych w tym wozie ????????????
nie wiem jak to było by w takim duzym silniku ale u mnie juz w drugim aucie obyło sie bez hamowni... i wszystko było wpozadku wsytarczy zwykły analizator spalin
Auto: Daewoo Nubira 2.5V6 kombi
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 39
Wysłany: Nie Lis 09, 2008 09:33
Vesti napisał/a:
Matt napisał/a:
w lbn chyba będzie ciężko może w D.T. GAS SYSTEM na lubartowskiej ale może
Człowieku Bóg ciebie opuścił, że proponujesz zaprowadzenie auta do partaczy?
Wcale nie proponuje a i też nie znam opinii o nich. Chciał wiedzieć gdzie są hamownie i gdzie jest szansa, że ustawią mu blosa to mu podałem. Tak przy okazji blosa w Scorpiaku ustawiłem sobie sam na afr z allegro.
Auto: brak
Wysłany: Pon Lis 10, 2008 08:23
euromax napisał/a:
a ja jestem zdania chcez zeby cos bylo zrobione dobrze zrób to samemu
sonda AFR Innovate w wydech i ogien redulujesz to na ulicy
Nie dokońca sie z Tobą zgadzam jezeli ma zła lub zle zamontowaną instalacje nawet szerokopasmowka nie pomoze. Nie znam reduktora który w pojedynke da rade takiemu silnikowi blos tez jest liczony do około 3 litrow pojemnosci wiec instalacja robi sie troche trudna w montazu i regulacji, teoretycznie powinienes miec 2 sondy po sztuce na kazda vałke wpięta tuz za kolektorem.