Auto: Ford i rower
Wysłany: Sro Mar 23, 2005 18:42
Cytat:
no co ja tylko eski slucham
ufffffffff
dobrze ze nie radia Puls....
a tak wracajac do tematu ...jestem za i mysle ze kazdy z nas tu zebranych dorzuci swoje 3 grosze do tej sprawy bo warto sie tym zainteresowac ...moze rozruszamy troche ten zap*****ly Lublin ...brak nam tylko spojnosci i trzeba nad tym ciagle pracowac szkoda ze zdazaja sie jednostki ktore widza tylko czubek swojego nosa ...
ale co tam ...razem tworzymy silna grupe
i niech tak zostanie ...
jestem do dyspozycji...
_________________ ford fiesta 1,3
yamaha fzx 750 fazer
Auto: jeżdże na falach 98.2 fm
Wysłany: Sro Mar 23, 2005 19:03
OT: Stare zawołanie brzmi: "Pozdrawiamy wszystkich słuchaczy Radia Centrum. Nawet, jeżeli tymczasowo słuchają innych rozgłośni".
Jeżeli chodzi o temat, to mogę zdradzić iż w czwartek połączymy troche rajdy z tuningiem, bo będzie mały materiał o Ripo Rally Team.
31|03 lub 07|04 zadamy wiekopomne pytanie: "Co to jest tuning."
Razem z rozwojem wydarzeń, będziemy się zagłębiać w sprawę. Myślę, że przynajmniej raz na dwa tygodnie pojawi się coś ze światka tuningowego. Mam tylko pół godziny a tematów samochodowych, problemów które dotykają tuningowców, rajdowców jak i "zwykłych" użytkowników dróg jest tyle co dziur w jezdni w naszym kochanym mieście. Dlatego będziemy poruszać problemy związane z tuningiem jak często się da, lecz myślę że nie damy rade co tydzień.
ja praktycznie wogle nie slucham radia... w domu mam mtv a w furze chodzi mi tylko CD bo w radio przy montarzu (jeszcze do skody) wkrecilem za gleboko wkreta (bo tam byla szersza dziura niz radio i mialem dluzsze wkrety )... ale moze wyjdzie z tego cos dobrego... zycze powodzenia