Auto: A4//grande P.
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 7 razy Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 423
Wysłany: Wto Lis 04, 2008 11:06
pilginkton glass ul. poligonowa 98 http://www.magor.lublin.pl/
do A4 370zł z wymianą (szyba z zielonym paskiem+uszczelka) jak sie dowiadywałem to najtaniej w lublinie
Auto: AUDI C4 AVANT
Wysłany: Sro Lis 05, 2008 20:44
Jutro podjadę do Hanesco bo zależy mi na jakości ale dzwoniłem na Poligonową cena to 350zł z wymianą więc nie jest źle Z Góry Dziękuję Za Pomoc !!! Pozdrawiam.
Wysłany: Pią Lis 07, 2008 20:18
No i wymieniłem samochód odebrałem parę godzin temu wszystko wygląda, że jest ok cena 350 z wymianą + dycha dla chłopaków za przeklejenie hologramu, szyba "zielona" i zielony pas p/słoneczny prawie od ręki 3 godz. Pozdrawiam.
Dzisiaj ode mnie z firmy był kierowca na Nałęczowskiej w Hanesco, i wymieniali mu przednią szybkę w ciężarówce, jak się dowiem co i jak to zapodam na forumie
_________________ Jest Quattro, Jest dobrze, Nie ma Quattro, Jest wanna!
Wanna Klub Polska --OOOO--
Co tu gadać co tu kryć nie da się bez jazdy żyć!!!!
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 21:29
Sorry! zapomniałem napisać na Poligonowej, dodam, że na Unickiej i na Majdanku mają szyby tej samej firmy co w/w nie wiem jak w Hanesco, a ceny są zbliżone. Ale sama szyba bez montażu najtaniej jest na Majdanku nie całe 200zł.
Dzisiaj ode mnie z firmy był kierowca na Nałęczowskiej w Hanesco, i wymieniali mu przednią szybkę w ciężarówce, jak się dowiem co i jak to zapodam na forumie
powiem Ci agrest ze ja znam ceny wymian szyb w przyblizeniu iiiiiiii co do duzych samochodow to powiem ze ceny sa kosmiczne ...
_________________ "Twój samochód jest wtedy wystarczająco szybki,gdy stojąc rankiem przed nim,boisz się go otworzyć"