Auto: Audi Coupe , Vw Polo
Skąd: Tatary Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 106
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 23:22 Spawanie tłumika
Jak w temacie poszukuje dobrego mechanika co wytnie mi katalizator i zrobi porządek z układem wydechowym.
z Góry wielkie dzięki
_________________ AUDI COUPE 90R 2,3 Z KLINA
AUDI COUPE 90R 2.3 B+G
VW POLO 98R 1,4 Z KLIMA
FIAT FIORINO 1,7D
POSIADAM DO SPRZEDANIA CZESCI Z , Audi 80, 90 coupe, 100 c3 c4, a6, s4, a8, v8.
ja Ci mogę polecić
Tylko niech ja sobie przypomnę nazwę ulicy
To jest tak jakbyś jechał na łęczną.. Mijasz e.leclerca i turystyczną w górę i cały czas prosto..I jak dojedziesz do pierwszych swiateł (to będzie juz za torami, za bosh serisem) to jedziesz na nich prosto i zaraz w prawo będziesz miał strzalkę na Swidnik duży czy tam mały już nie pamiętam, skręcaszz tam i za jakieś 150 metrów będziesz juz widział szyld - tłumniki itp... po swojej prawej stronie.
Tam ja robiłam swój tłumniczek i jestem bardzo zadowolona aczkolwiek mają chłopaki sporo pracy więc najlepiej podjedź tam i się umówisz na jakis dzień
pozdrawiam
_________________ "Twój samochód jest wtedy wystarczająco szybki,gdy stojąc rankiem przed nim,boisz się go otworzyć"
Jeśli strumienica to musi być wstawiona w odpowiednim miejscu żeby dodała mocy. Osobiście nie wiem gdzie znajduje się to miejsce (w każdej marce/modelu to miejsce jest gdzie indziej). Jeśli ktoś będzie pewny gdzie to wspawać to na pewno strumienica, bo jeśli nie to najlepiej rurka.
_________________ Jest Quattro, Jest dobrze, Nie ma Quattro, Jest wanna!
Wanna Klub Polska --OOOO--
Co tu gadać co tu kryć nie da się bez jazdy żyć!!!!