Tak co by zakonczyc temat, to sie operacja powiodla wg instrukcji z netu i nawet urzadzenie wstalo 15 minut roboty i jedno piwo Jutro zobacze jak w praktyce ta automapka chodzi, bo orginalna miomap syf kila i mogila nie do uzytku
Mam okazje zakupić takie małe navi co się zwie mio moov 200 za mała kasę, i nie wiem czy warto? niby często potrzebna nie jest, ale powiem szczerze że by mi się przydała.
Jeżeli nie to, to co kupić żeby miała coś takiego jak licznik metrów itd, pytam bo w ogole sie w temacie navi nie orientowałem nigdy
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
croochy kup to mio 200. Mapa standardowa jest padaka ze nie da sie przejechac przez miasto, ale wpadniesz do mnie z piwkiem i wgramy porzadna mapke + pare bonosow i masz nawi pierwsza klasa.
Zrobilem na tym juz pare tys km w pracy i zero jakichkolwiek problemow, za ten hajs nic lepszego raczej chyba sie nei wymysli
Auto: MK IV 1.8T @ Yaris D4D
Skąd: Węglin Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Sty 2009 Posty: 70
Wysłany: Pią Sty 21, 2011 01:43
maly841 napisał/a:
Potrzebuje jak najtańszej navi z mapami na europe , chodzi o to zeby wprzyszłości można jakoś latwo i tanio wgrać aktualizacje .Co polecacie ?
kupujesz najtańszą navi działającą na systemie Windows CE, np ja mam coś takiego (a nawet chyba dużo starszy model):
http://allegro.pl/nawigac...1402356977.html
można w łatwy sposób odblokować, wrzucasz na kartę np. najnowszą auto mape "zassaną" lub kupiona w sklepie i śmiga ładnie pięknie