Auto: audi 80 2.6 B
Wysłany: Pon Gru 15, 2008 20:50
Jestem tu nowy więc nie wiem jak poprosić o pomoc ekipę LKA. Szukam warsztatu dobrego i solidnego do wszystkiego. Obecnie potrzebuję kogoś od zawieszenia. Mam również do wymiany prawdopodobnie uszczelkę od czujnika temperatury oleju
Auto: Audi 100 C4 Avant
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Lis 2005 Posty: 415
Wysłany: Pon Gru 15, 2008 21:11
Ja ze swojej strony moge polecić ten warsztat http://www.bestcar.efirmy.pl/
Naprawialem tam swoją audi 100 i byłem zadowolony. Ceny przystepne miło i fachowo. Podjedz lub zadzwon.
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 02:02
PONURY napisał/a:
I kolega coś załatwil ? Bo jestem ciekaw....
Mozna chłopaków polecać..
Współpracowałem z NImi..
Dobrze znaja francuzy, praktycznie od podszewki..
Reszta tez nie jest im obca..
Przede wszystkim sa rzetelni..
Auto: brak
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 09:29
Każdy warsztat jest dobry do momentu kiedy czegoś nie spier...oli a niestety zdarza sie to każdemu. Dobry warsztat mozna poznac po tym ze potrafia otwarcie powiedzieć o tym ze sie coś nie udało i robią tak ze mimo skuchy klient dalej jest zadowolony.
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 21:40
Do warszatu jeszcze nie dojechałem. Drobne wycieki zostały usuniete z kolezeńską pomocą. Wybieram sie do nich po świętach (ciezko wchodzi mi jedynka i dwójka )
A ja moge polecić warsztat CAR-TECH na ulicy Technicznej 3c,robie tam cały czas auto i nigdy nie było żadnych problemów,koleś ma pojęcie o naprawie samochodów.
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 21:42
Dzięki za odp. Mam nastepny problem i prosze o pomoc.
Jednoczesnie znikneły mi swiatła cofania i oswietlenie tylnej tablicy. Bezpiecniki sprawdzone, sa ok.
Czujnik cofania nie powinien raczej spalić oświetlenia tablicy...
Czy w avancie jakieś bezpieczniki znajdują się gdzies z tyłu???