Auto: BMW 520i e34
Wysłany: Pią Gru 26, 2008 12:31 Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy
Klubowicze moze ruszymy razem z WIELKA ORKIESTRA ŚWIĄTECZNEJ POMOCY.....
co Wy na to?:) jakis spot, np ułożyc serce z samochodów .......jakis mały pokazik hehe stawiam na Mrówe hehe .....
Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Pią Gru 26, 2008 13:12
Świdnicki spot na WOŚP w styczniu 2007 roku to było coś. Nigdy tego nie zapomnę, zdecydowanie jeden z najlepszych jaki udało się nam nakręcić!!
Życze powdzenia w organizacji tegorocznego. Chętnie wpadnę popatrzeć co Wam wyszło
Pzdr.
Ostatnio zmieniony przez Piotrek Pią Gru 26, 2008 13:13, w całości zmieniany 1 raz
Auto: ...
Wysłany: Pią Gru 26, 2008 14:42
panowie, taki mały pomysł odemnie: możecie zorganizować licytowane przejazdy. Właściciele BMW lubią drift i upalanie-wiadomo. Możnaby na forum licytować przejazd (oczywiście w roli pasażera) i pieniążki do puszki WOŚP
Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Pią Gru 26, 2008 16:16
Edek napisał/a:
Piotrek Ty masz w tym doswiadczenie moze cos pomozesz??
heh... sam nic nie zdziałam niestety i jakoś tego zapału już nie mam ale jeśli chcielibyście się bawić w świdniku tak jak 2 lata temu to mogę podać kontakt do mojej znajomej, która siedzi w sztabie i kręci te wszstkie atrakcje na finałach. Jeśli chcielibyście coś pytać w tym kierunku to moge dać do niej gg ewentualnie numer telefonu. W taki sposób tlyko mogę "pomóc"