KORONA miala miec jeszcze wieksza sale (mieli wybijac sciany i jeszcze mialo byc wiecej miejsca o obszar ok 10x10m... nie pamietam juz kiedy mial byc ten remont (albo juz jes zrobione)...
Auto: -BRAK-
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 14:44
zazwyczaj lokale które są sławne w Lublinie są ch... i jeden mówi że było tak drugi że było tak ... najlepiej jak chyba sam pojedziesz i sobie ocenisz jak Ci się podoba lokal i jeden mówi że kozak bo się bawił a jest coś takiego że zostaje Ci w kit jedzenia i ludzie potrafia być tak bezczelni że Ci zawijają szame i wódkę i troche stratny jesteś ...
Auto: Audi A3 1.9TDi
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 23:44
Jaqub, i co wybraliscie?
Pozwolilem sobie odswiezyc temat bo sam jestem na podobnym etapie z tym ze mi zalezy na lokalu w kierunku poludniowy-zachod od Lublina, badz okolicach Bychawy - jakby ktos znal jakis fajny lokal to piszcie.
liczną mam rodzinę więc wesel trochę było
ALE najlepszy lokal i obsługa to jak dla mnie Pod Kasztanami przy Zalewie i Zajazd Gościnny na Kraśnickiej. Ten drugi szczególnie przypadł mi do gustu, nawet wstając na 3 min od stołu miałem już wymieniony talerzyk I ja ten wybrałem na swój wrześniowy ślub.
Auto: audi 90q 2.3 20V & AR
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 12:38
daniel napisał/a:
siwy napisał/a:
MACIOR napisał/a:
Odrazu odpuść sobie Koronę w Konopnicy
mialem tam 100dniowke - prze kozak
Macior ma racje, ja stamtąd wyszedłem głodny
Widzisz, widocznie pakiet zarcia byl na minimum. Ja tam mialem swoje i masa pysznego zarcia byla. Obsluga, tez ok i nikt nie przycinal na rozliczeniach- kwestia dogadania. Jedynym minusem jest to, ze przydaloby sie wiecej miejsca do tanczenia.
Siedzę w gastronomii już wiele lat. Jeśli chodzi o wesela to podstawą jest menu i orkiestra. Proponuję do upatrzonego lokalu wybrać się na np. kolację i spróbować jak gotują . W menu weselnym powinno znajdować się 5 dań gorących mniej więcej co 2 godziny . Różno rodność przekąsek to znaczy 5 razy po 30dag różnych sałatek a nie 1.5 kg jednej. POnieważ różni są goście i różne potrawy smakują. Popularnością cieszą się owoce a ciasta mniej. A jeżli chodzi o orkiestrę to najlepiej brać taką którą się słyszało na żywo ,ponieważ płyty montowane są z najlepszych momentów wesela co nie oddaje całości. Powodzenia
_________________ Skoro może być gorzej to znaczy nie jest źle, a skoro nie jest źle to jest dobrze.
Pozwolilem sobie odswiezyc temat bo sam jestem na podobnym etapie z tym ze mi zalezy na lokalu w kierunku poludniowy-zachod od Lublina, badz okolicach Bychawy - jakby ktos znal jakis fajny lokal to piszcie.
Prawie pod domem zrobili Ci dom weselny...w domu kultury, sala wyglada niezle obsługa ponoc tez profi jest wiec moze warto spróbować. A jak nie to próbuj w domu weselnym u Adama Popławskiego (obok ruin zamku) ale z tego co wiem na ten rok ma juz zaklepane wszystkie terminy
Auto: Audi A3 1.9TDi
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 22:16
MACIOR, w Malibu firma w ktorej pracowalem miala ostatnio impreze integracyjna wiec miejsce sprawdzone, niemniej dzieki za kolejny "plus".
pawela napisał/a:
Pod Kasztanami przy Zalewie i Zajazd Gościnny na Kraśnickiej
Dzisiaj przejezdzajac obok tych lokali o nich pomyslalem - dzieki za opinie o nich.
pawela napisał/a:
nawet wstając na 3 min od stołu miałem już wymieniony talerzyk
Ja z takim podejsciem spotkalem sie w dworku Anna w Jakubowicach Końskich - jednak tam przegieli bo wystarczylo ze sie odwrocilem na chwile i juz mialem nowy talerz
QSY napisał/a:
Prawie pod domem zrobili Ci dom weselny...
Mnie tam wiecej nie ma niz jestem
A tak na poważnie to nie chce by to bylo w samej Bychawie a wiec oba miejsca odpadaja.