Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 09:59 WARNY
od dzisiaj warny są na 60 dni każdy
warny nie są widoczne pod avatarami
Decyzje o zdjeciu warna podejmuje ja rozpatrujac:
1) wniosek uzytkownika ukaranego
2) sytuacje ktora nastapila
3) okolicznosci lagodzace
4) opinie moderatora
5) argumentacje moderatora
W przypadku niejasnosci decyzje podejmuje sie na korzyść użytkownika.
w tym temacie proszę o komentarze i pytania nt instytucji warnów, w tym temacie się nie żalimy, nie skladamy wniosków, nie skarzymy sie na moderatorow - takowe zale i wnioski przyjmuje TYLKO NA PRIV. żalenie się w tematach na forum jest okolicznością zaostrzającą.
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 11:32
_Rafi_, kazdy uzytkownik po dostaniu ostrzezenia zostaje o tym poinformowany przez automat hasłem "DOSTAŁEŚ OSTRZEŻENIE"
warny nie są widoczne TYLKO podczas czytania tematu (czyli pod avatarem), klikając na profil uzytkownika, jestes to w stanie sprawdzic.
Na stronie glownej masz na dole pod licznikiem statystyk i obecnymi na forum "Ostrzeżenia użytkowników" - tam znajdziesz wszystkie potrzebne informacje, a także archiwum danych warnow.
Uwazamy wszyscy, że nie można w ten sposób patrzeć na warny tj. "o mam 2 to teraz moge uwazac, skoncza mi sie i znowu bede lamal regulamin" - takie zachowanie bedziemy wlasnie eliminować i tych którzy nagminnie łamią wszystkie zasady, które zostały zaakceptowane, są ogromnie liberalne w porównaniu do innych for. Nie zamierzamy robic z siebie forum policyjnego wiec te warny beda "bardziej prywatne" i bardziej "osobiste". Oczywiscie obiektywizm obowiazuje moderatorow i sa z tego rozliczani
to se pozbieraj jak Ci odpadły bo widzę że nie przepuścisz żadnej okazji żeby sobie posta nabić i kogoś skrytykować- takiego to nie zauważą - no tak bo statystyki strony podwyższa. Nie ma to jak porządne fora
to se pozbieraj jak Ci odpadły bo widzę że nie przepuścisz żadnej okazji żeby sobie posta nabić i kogoś skrytykować- takiego to nie zauważą - no tak bo statystyki strony podwyższa. Nie ma to jak porządne fora
wiem że teraz będzie nie na temat, ale sam nabijasz posty i nie użalaj się tak nad sobą jak Cie źle tutaj na forum to wsiadaj w turbo Vectre i..
_________________ Gieorgij z You can dance napisał/a:
[quote="Gieorgij"]A do.je.bać ci?[quote]