Auto: A4//grande P.
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 7 razy Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 423
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 13:46 jaki alarm
witam
jako że miałem alarm zaraz po zakupie A4 ale zaczął świrować więc poszedł w odstawkę. No i teraz przymierzam sie do zakupu drugiego, i tu pytanie jaki ??
trochę czytałem na temat exus V10 i sporo osób poleca ten własnie alarm, ktoś miał styczność z tym alarmem.
co najważniejsze żeby miał: czujnik wstrząsowy, odcięcie zapłonu, sterowanie domykaniem szyb i jakieś w miarę porządny pilot.
no i na zabezpieczeniach nie powinno sie oszczędzać, ale taki do 200zł
Auto: DESTRUKCJA
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 3345
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 21:56
do 200 ciężko będzie Ci znaleźć dobry alarm zwłaszcza z domykaniem szyb
a z tego co mi wiadomo niektóre firmy ubezpieczeniowe biorą pod uwagę autoalarmy (muszą spełniać ich normy czy coś, w razie kradzieży)
w dwóch autach zakładałem autoalarm tej firmy http://on-off.pl/index.php?m=01
u tego gościa (trochę stetryczały, ale cena ok)
no i na zabezpieczeniach nie powinno sie oszczędzać, ale taki do 200z
nie szalej
200 ... a jeszcze gdyby było palenie z pilota i czujnik parkowania , oblodzenia wraz z namierzaniem GPS to zakład , który to zamontuje będzie FULL AJJ WAJ PROFI FIRMA i coś tam jeszcze
....aaaaaaaaaaa..... i jeszcze pewnie jakiś gratis byś chciał w ramach tych 200........
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 14:14
MACIOR napisał/a:
pawela napisał/a:
W dobrym tonie ostro skasują. Podjedź na Miłą. Tam jest sklep elektroniczny, a po drugiej stronie chłopaki montują na poczekniu
Za jakość się płaci niestety, zakładałem u Piotrka 2 alarmy i nigdy nie było żadnych problemów.
Popieram miałem alar w Fiacie PHYTON-a cena z montażem około 450zł , wyregulowali zawsze można podjechać , gwarancja , fachowa obsługa polecam jeszcze raz
Oszczedzisz teraz potem będziesz płakać że sie nie domyka zacina i inne cuda i wianki
Obecnie sam do Alfy sobie kupie alarm w swoim zakresie ale na motaż jadę do DOBREGO TON-u
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.