Wysłany: Sro Sty 07, 2009 18:43 blenda od cabrio do b4 (?)
Witam. mam mały problem i jednocześnie pytanie do was.. Czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć na 100% czy blenda od cabrio bedzie pasowała do mojej B4 ? Czy bedę coś musiała kombinowac i rezać?
Bo na pierwszy rzut oka to bez problemu, ale jednak pojawiły sie wątpliwości..
_________________ "Twój samochód jest wtedy wystarczająco szybki,gdy stojąc rankiem przed nim,boisz się go otworzyć"
ehhh Ponury.. no właśnie pozornie ta sama.. ale w rzeczywistości nie koniecznie.. Mam wrażenie, że jest jednak od cabrio delikatnie dłuższa nis w sedanie.. I wtedy po wszystkiemu bedzie wiesz kupilam blende od coupe bo dalam za nia 50zl - ona ewidentnie nie pasowala, myslalam ze sie przerobi..nie bardzo sie da.. wiec jest do sprzedania.. a ze za blende od cabrio to przynajmniej ze 300 zl a i wiecej trzeba dac.. widzialam nawet za 500.. wiec jakby nie poszło to bym dala ciala
Bo pomyśl.. jakby pasowała, to myślisz, ze ktos by sie nie pokusil o taki wydatek? Niby nic a jednak dupcia wyglada slicznie
Więc czekam na 100% pewność..
_________________ "Twój samochód jest wtedy wystarczająco szybki,gdy stojąc rankiem przed nim,boisz się go otworzyć"
Auto: jest
Skąd: Chełm Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Wrz 2007 Posty: 68
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 08:38
EwelinaCzarna, a ja powiem, że właśnie chyba nie pasuje. tylko nie pamiętam dlaczego. na zakończeniu lata w świdniku stałem tyłem do kabrio wariata i tak sobie patrzyłem raz na maje tylne światła raz na jego, właśnie po to by sprawdzić czy blenda przypasi i tak na oko coś mi nie grało.
ale pewności nie daję. bo już nie pamiętam co i jak, faktem jest , żę po tych moich oględzinach odpuściłem sobie ten temat. po prostu stwierdziłem, że skoro mam dać za tą blendę 300zł to i już wolę światła us/japan.
bebik to i tak znalazłeś w miarę tanią blendę ja jak widzę to ceny od 450 do 600 dlatego jak sie zdecyduję to wezme od danelczyka za 700 nówke..
iii z tego co ja tez już zalożylam wysokość blendy jest ta sama - jedynie z długością jest nie tak.. jak wyjdzie ze od cabrio jest za duza - to ja sobie juz poradze
ryssioo to ja wolę sama sobie poszukać