Joł.
Chcę wywołać dyskusję na temat nowego trendu
Chodzi o spawane, poszerzane do nawet 10' koła DOJAZDOWE
Nie chodzi o to, by trzymać takie jedno w bagaru ale o 4 dojazdówy na sporej glebie.
Posiadam aby jedno spyfoto z projektu pewnego polsko-irlandzkiego audi a4
Jeszcze niezałożone:
Co Wy o tym sądzicie?
I jeżeli ktoś ma inne foty, najlepiej już założone na auto dojazdówek, to niech zapoda
Ale tu bardziej chodzi o dojazdówki, niż normalne stale
no właśnie na zwykłych stalówkach tyle że spawanych na 10 lub troszkę mniej parę samochodów widziałem i do niektórych to pasuje do innych nie bardzo fajnie np. wygląda mercedes w 123 na stalakach 10` ale dojazdówki... no cóż moim zdaniem lekka ekstrawagancja
Czesciej poprostu na poszerzone stalówki nakleja sie nalepki z dojazdówek niż poszerza się same dojazdówki.
W tym akurat wypatku jest to zapewne ta druga opcja ale nie rozumiem do końca Twojego pytania- jesteś zaskoczony że cos takiego sie robi czy boisz sie o bezpieczenstwo jazdy na takich kołach?
Po prostu nigdy nie widziałem, nie słyszałem o 10 calowych spawanych dojazdówkach.
A że to to nowość to mówią na innych forach, że nigdzie w PL i prawdopodobie w EU nikt nie poszeżał dojazdówek.
to chyba do siakiegoś ursusa hehehe, a tak serio ja nie widzię wiekszego sensu w spawaniu dojazdówek... czytam to jako "brak lepszego pomysłu na projekt"