Z tematu wnioskuje, że na Inżynierskiej nic się nie zmieniło. Obora jak się patrzy. Tłumy debili z piffkiem w ręku i pewnie Pan Wielki Orgnizator, "który to wszystko rozkręcił", znowu ledwo trzyma się na nogach.... Ehhh... Żenada... A kiedyś było tak pięknie.
Hmm trzoda, piwko, organizator, to chyba ja najbardziej dawałem do pieca Lenka spoko, spoko co by niebyło będzie bardzo miło, już mam obczajone 2 miejscówki jak dojde do siebie po nocce spędzonej z 6pakiem żywca jade z turbogejem obczaić
Maciuś, ja do twojego robienia trzody nic nie mam... Przypomniała mi się tylko sytuacja z ub. roku. Pojechaliśmy w parę autek na Inżynierską a tu wypadł do nas jakiś napity debil, ledwo trzymający się na nogach (na szczęście miał puszkę z browcem do podpierania się) i zaczła truć jaki to on wielki organizator, że to dzięki niemu powstały spoty na Inżynierskiej, że on to wszystko zaczął a my to chyba jacyś nowi jesteśmy, bo wcześniej nas tu nie widział... Szczęki nam opadły... Żenada...
Auto: F7P
Wysłany: Nie Kwi 03, 2005 11:35
Prawda jest taka że kiedyś 2-3 lata temu było super.. jak jeszzce biały wilk clio był w moim posiadaniu.. było pieknie..
Nie obraże sie jeżeli nie wiecię kto pierwszy rzucił Hasło pojechania na Inzynierską .. nie byłem to Ja.. Ja tylko powiedziałem głośniej do wszystkich żeby tam pojechąc.. bedzie najbliżej..
Widze że powoli stare czasy wracaja..
Lenka...: Takimi mućkami nie należy sie przejmować.. kto królował wtystarczy czytać archiwum kuriera i inne .. POwstała kiedyś silna grupa.. niestety dużo z nas gdzieś powyjeżdzało, malżeństwo dzieci.. .. niedługo i mnie to czeka pewnie , Bede przyjezdzał Vanem z fotelikiem dla dziecka..
Każdy kto był 2-3 lata temu i brał udział .. wie jak było ciekawie i klimatycznie.. już wtedy były krótkofalówki, kamizelki żarówy .. byliśmy super zorganizowani..
Pamietacie wydarzenie na jednej stacji? było ok 70 aut.. wszedzie.. jakas Pani zatankowała auto i bała sie wyjechać.. poszła do pracowników stacji i mówi że boji sie wyjechac autem.. bo nie wie jak.. Pracownik stacji na to.. Prosze PAni Oni są lepiej zorganizaowani od Policji, prosze sie nie martwic.... krótkofalówki w ruch.. zrobił sie przejazd.. Pani nam pomachała.. Potem ze względów nagonki była Inżynierska i inne.. dołaczyli do nas swieżo upieczeni młodzi adepci sztuki robienia niebezpieczęństwa na drogach.. nie rozumieli nie pal gumy bo robisz przypał... nie kręć boków wsród ludzi.. Jeden dostał.. drugi dostał.. ( bana ) troche sie uspokoili.. a z czasem nie byli informowani..
Wydaje mi się, że Nasza Gwardia Znowu sie budzi.. powoli ale sie budzi..
Auto: Ford i rower
Wysłany: Nie Kwi 03, 2005 12:24
Coz ja lubie robic dymek ...lubie gdzies sie powyglupiac z nasza ekipa spod sadu...
czasem po prostu to jest silniejsze ode mnie ...
to tak jak Twoje boki Vesti i 360-ki ...czujesz ze musisz to zrobic i wiesz o co chodzi
dochodzi jednak, tak jak teraz nowa idea ,idea ozywienia dawnej ja ja nazywacie Gwardii ,od momentu zalozenia "To lubimy..." taka polityke prowadze ,przynajmniej staram sie ,zeby nie bylo podzialow ,zeby kazdy kto przyjedzie mogl podejsc i pogadac laczy nas pasja automobilizmu ...bardzo ciekawa pasja ale i kosztowna nie wszystkich stac na superbryke wiec jezdzimy tym czym mamy i to tez nie powinno byc tematem dyskusji ...
generalizujac :
w imie wyzszego celu jestem w stanie zapewnic iz podczas naszych spodkan palic laczkow nie bede
moze czas na zmiane ,czas na to aby cos sie odrodzilo ?aby ktos mocna reka nas zorganizowal na nowo ...jestem bardzo za!
zrobmy to sami bo nikt tego za nas nie uczyni ...
_________________ ford fiesta 1,3
yamaha fzx 750 fazer
Auto: Sierra & Scorpio &
Wysłany: Pon Kwi 04, 2005 00:19
Ja powroce do pana ze stalową linką.... to było boskie. Przepona mnie bolała. Ale jak Geo pokazał o co chodzi to zaraz usłyszałem komętaz z tłumu ze brak mocy... ale on niepotrzebuje linki bo i bez niej super mu idzie