Auto: Audi B4 TornadoRot
Skąd: Czechów Pomógł: 5 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 129
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 13:56
jesli masz jakies spostrzezenia odnosnie dzialania i funkcjonowania skrzyni multitronic-obslugi i kosztow utrzymania
to smialo pisz temat , bo krazy o niej wiele mitów!!!! bedzie jak znalazl, w koncu nigdy nie wiadomo co moze sie w przyszlosci trafic dzis manual jutro automat heheh
Auto: Audi A 4 ( kuleczka)
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 225
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 15:35
qba1971, nie jestem posiadaczem ale słyszałem o niej troszke ostatnio kolega kupił bardzo ładna a4 w cabrio w wersji amerykanskiej skrzynia własnie ta auto dojechało do lublina z Litwy bez zadnych zarzutów po czym padła wymiana na zwykły manual okazała sie bardziej opłacalna
Auto: A4 b6 avant
Skąd: Tatary Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 55
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 20:23
W A4 B6 chyba raczej mało opłacalna,za wiele zabawy ze zmianą.To jest mój trzeci automat ale pierwszy tak bardzo naszprycowany elektroniką.Moja chodzi ok ale tylko wtedy jak jest gorąca albo zaraz po wyjechaniu z garażu. Lekko ciepła szarpie podczas wychamowywania do zera. A koszty eksploatacjii? 700 za zmianę oleju (tylko orginał) oczywiście bez filtra Ale za to jaka frajda z jazdy