Cześć. Mój ziomuś Tamull to fotograf, dał mi znać żebym napisał tu i ówdzie po forach, że z chęcią pofoci komuś autka za darmo - ode mnie wziął jedynie 20zł bo dużo jeżdżenia było i robienia fotek przy pc. Dla niego to zajebisty strzał w portfolio, a dla Was myślę - fajne fotki
Poniżej parę prac Tamull'a
Jeżeli chodzi o autka to zaczął robić dużo lepsze
A cały jego progress zobaczcie na www.tamull.com
Jak coś pisać na tamull@o2.pl maila razem z fotką auta...
Auto: BMW E36 Coupe
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Paź 2006 Posty: 275
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 10:50
piotrek calkiem nie daleko ciebie nawet tylko widze ze juz moj pomysl na jedna taka sesje kolega zrealizowal no ale sprubowac mozna:) Piotrek kiedy praktykujem wkoncu ?
Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 23:13
MMaly napisał/a:
Piotrek kiedy praktykujem wkoncu ?
Ja ostatnio jakiś niepraktykujący sie zrobiłem ale sądze, ze to spowodowane jest aurą jaka nas otacza przez ostatnie dni MMały, zdradź więcej szczegółów gdzie to
Ps. jak bedziemy praktykować to Ci pokaże moje nowe zabaweczki
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 09:01
hm co tam zs zakupil przyznaj sie?:P
No niestety pogoda jakos nie dopisuje ale moze jednak cos uda sie popstrykac a miejscwka to jeszcze sie upewnie czy tot ai dam ci znac:)
Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 21:53
poważnie, jak ktoś wie gdzie jest to miejsce to byłbym wdzięczy za wskazówki jak tam dotrzeć. Jełśi to Lublin tak jak mi mówił MMały to od jakiej ulicy tam sie wjeżdża itp.
Pzdr.
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 11:12
Tak jak ci mowilem nie wjezdzasz na ten wiadokt tylko zjezdzasz wczesniej i potem w prawika zaraz w lewika przejezdzasz przez tory i juz jestes na tej rampie:0 bo tak sie to fachowo nazywa:P