Powiem Ci, że będzie to fajnie pukać. Jak zależy Ci żeby było więcej basu to wybierz sobie coś w otwartej obudowie. Wzmacniacz się zmostkuje, moc zupełnie fajna żeby rozpędzić ten głośnik. Możesz pomyśleć o troszkę lepszej jakości głośniku, jeśli masz fundusz to zainwestuj w głośnik w cenie całego zestawu i do tego dołóż obudowe. Z tego co pamiętam to masz avancika więc będzie bajka jeśli chodzi o bas. Jak chcesz coś zapytać to wal śmiało.
Auto: Audi 80 b4 1.9TDI Avant
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Lis 2008 Posty: 23
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 22:42
Jesli chodzi o fundusz to takie max to jest 600zl na skrzynie i wzmaka. Na kable i montaz to sie moze jeszcze gdzies wyskrobie
Z tego co mi wiadomo to skrzynia zamknieta daje szybszy bas a otwarta daje wolniejszy i mozna uzyskac efekt "tlustego basu". Skrzynia zamknieta bardziej nadaje sie do techno i rocka a otwarta do jakiegos hip hopu czy regge gdzie bas jest dlugi. Nie zaprzeczam ze to jest bledne rozumowanie
Auto: Audi A 4 ( kuleczka)
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 225
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 12:52
Żelazny, ale 600 za komplet z tego co rozumiem?? Doktor napewno cos fajnego dobierze ale fajnie że otworzyłeś ten temat bo ja tez mam chęć coś po kombinować bo coś mi mało
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 13:02
Owszem 600zl za komplet:) W media markt wlasnie znalazlem skrzynie Magnat xpress reflex 112 za 219zl i do tego wzmak Magnat Rock6000 za 300zl tylko nie wiem czy to by byl dobry zestaw.
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 17:05
Spotkalem sie dzisiaj z Szajba no i doszedlem do wniosku ze nie stac mnie w tej chwili na audio. Trzeba zbierac i jak bedzie ze 4x wiecej niz mam w chwili obecnej to bedzie mozna zaszalec
Auto: audi a4
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Paź 2007 Posty: 864
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 22:14
Żelazny napisał/a:
Spotkalem sie dzisiaj z Szajba no i doszedlem do wniosku ze nie stac mnie w tej chwili na audio. Trzeba zbierac i jak bedzie ze 4x wiecej niz mam w chwili obecnej to bedzie mozna zaszalec
Zawsze to można kompletowac po kolei
Ja taką opcję wybrałem i cieszę się z tego co dotychczas zakupiłem